Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

Στο χέρι του Θρύλου η πρόκριση

Μια ομάδα από την Αγγλία (Αρσεναλ), μια ομάδα από την Ολλανδία (Αλκμααρ) και μια ομάδα από το Βέλγιο (Σταντάρ Λιέγης) θα βρεθούν στο δρόμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, όπως προέκυψε από την κλήρωση των ομίλων του UEFA Champions League, που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8).
Η ομάδα μας μετά την πρόκρισή της στους ομίλους της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει μέσα από έξι αγώνες την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του θεσμού, απέναντι στην Αρσεναλ η οποία είναι από τις κορυφαίες ομάδες της Ηπείρου μας και τις πολύ καλές πρωταθλήτριες Ολλανδίας και Βελγίου.
Σίγουρα το αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε αγώνες που αναμένεται να είναι συναρπαστικοί, τόσο για τους φιλάθλους που θα τους παρακολουθήσουν είτε στο γήπεδο, είτε στην τηλεόραση, αλλά και για τους ποδοσφαιριστές που παίρνουν μέρος σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

...........................Το πρόγραμμα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΛΚΜΑΑΡ
2Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΡΙΤΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΡΣΕΝΑΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΡΙΤΗ 20 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΡΙΤΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ
ΑΛΚΜΑΑΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ - ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΣΕΝΑΛ


..........................ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ
1ος όμιλος
Μπάγερν Μ. (Γερμανία) Γιουβέντους (Ιταλία) Μπορντό (Γαλλία) Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ)
2ος όμιλος
Μάντσεστερ Γ. (Αγγλία) ΤΣΣΚΑ Μ. (Ρωσία) Μπεσίκτας (Τουρκία) Βόλφσμπουργκ (Γερμανία) 3ος όμιλος
Μίλαν (Ιταλία) Ρεάλ Μ. (Ισπανία) Μαρσέιγ (Γαλλία) Ζυρίχη (Ελβετία)
4ος όμιλος
Τσέλσι (Αγγλία) Πόρτο (Πορτογαλία) Ατλέτικο Μ. (Ισπανία) ΑΠΟΕΛ (Κύπρος)
5ος όμιλος
Λίβερπουλ (Αγγλία) Λιόν (Γαλλία) Φιορεντίνα (Ιταλία) Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)
6ος όμιλος
Μπαρτσελόνα (Iσπανία) Ίντερ (Ιταλία) Ντιναμό Κιέβου (Ουκρανία) Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)
7ος όμιλος
Σεβίλλη (Ισπανία) Ρέιντζερς (Σκωτία) Στουτγκάρδη (Γερμανία) Ουνιρέα (Ρουμανία)
8ος όμιλος
Aρσεναλ (Αγγλία) Aλκμααρ (Ολλανδία) Ολυμπιακός (Ελλάδα) Σταντάρ Λιέγης (Βέλγιο)
Η πρώτη αγωνιστική θα διεξαχθεί στις 15/16 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη 29/30 του ίδιου μήνα, η τρίτη 20/21 Οκτωβρίου, η τέταρτη 3/4 Νοεμβρίου, η πέμπτη 24/25 του ίδιου μήνα και η έκτη και τελευταία 8/9 Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο Ολυμπιακός έστειλε ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση με το αντρίκειο διπλό στη Λάρισα. Οποιος θέλει τον τίτλο πρέπει να ματώσει. Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές για όσους το ξεχνάνε. Με όπλο τον κόσμο του, τη φανέλα του και την καρδιά του πρωταθλητή ο Θρύλος θα προχωρήσει ενωμένος. Μεταγραφή να γίνει, απλά για να γίνει δεν χρειάζεται. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΚΤΗ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ. Αυτό που μετράει τώρα είναι να είμαστε ενωμένοι. Πρέπει να αξιοποιηθεί το ρόστερ που υπάρχει και να προχωρήσουμε. Ο ρόλος του Ντουντού στο γήπεδο, η αγωνιστική άνοδος του Ντιόγκο και του Γκαλέτι και η αξιοποίηση των μικρών είναι πλέον αυτό που πρέπει να δει η τεχνική ηγεσία και να στηρίξουμε όλοι μας στην προσπάθεια για ένα ακόμη νταμπλ.

Η αρχή έγινε στη Λάρισα. Ο Ολυμπιακός πέρασε αέρας από το "Αλκαζάρ", έσπασε παράδοση 22 ετών και έδειξε σε όλους ότι πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα του για να του πάρουν τον τίτλο. Η εμφάνιση ήταν συμπαγής και αποτελεσματική. Η άμυνα ήταν ατσάλινη και κράτησε και πάλι το μηδέν. Η ομάδα είναι στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και προχωράει ακάθεκτη. Αν είναι να γκρινιάζουμε διαρκώς και να παρασυρόμαστε από τα κελεύσματα των εφημερίδων δεν γίνεται δουλειά. Ολα άλλωστε φαίνονται μέσα στο γήπεδο.

Εκεί ως τώρα πάνε καλά τα πράγματα. Περιμένουμε να δούμε τον Κετσπάγια να αξιοποιεί πλήρως το υλικό που έχει στα χέρια του. Ο Ντουντού ακόμη δεν έχει βρει τον πραγματικό του ρόλο στο γήπεδο. Ο Ντιόγκο είναι έξω από τα νερά και ο Γκαλέτι ταλαιπωρημένος από τους τραυματισμούς δεν έχει δώσει όλα όσα μπορεί (είμαστε ακόμη στην αρχή της χρονιάς, βέβαια).
Από εκεί και πέρα περιμένουμε την επιστροφή Τοροσίδη και του Ντάρμπισαϊρ για να δέσει η ομάδα και να έχουμε όλους τους παίκτες μπροστά μας.

Επίσης υπάρχει και το θέμα με τους μικρούς. Ο Σοϊλέδης από την στιγμή που αποφασίστηκε να πάρει ευκαιρίες γιατί δεν του δίνονται; Ο Νικλητσιώτης γιατί δεν παίζει έστω και λίγο και καταλήγει στην ομάδα Νέων. Ο Οσκαρ δεν είναι μικρός, αλλά ένας παίκτης που έχουν δαπανηθεί λεφτά για την αγορά του. Κι αν πέρυσι δεν βοήθησε ανάλογα γιατί δεν γίνεται προσπάθεια να βοηθήσει φέτος; Προχωράμε γερά!

Εμείς είμαστε οι πρωταθλητές και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάει κανείς!