Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα μέλη στο ΔΣ του ερασιτέχνη

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη και στο Δ.Σ. προστέθηκαν πέντε νέα μέλη. Πρόκειται για τους κκ. Καλλίνικο Καλλίνικο, Ιωάννη Κεντ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, Εμμανουήλ Ρουσσέτο και Θεόδωρο Τρύφων, οι οποίοι είναι τα πέντε αναπληρωματικά μέλη του Δ.Σ. του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π., τα οποία εκλέχτηκαν από την Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου, που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης(29/9) στην Αίθουσα Τύπου του Σταδίου "Γ.Καραϊσκάκης" και συμπληρώνουν τις κενές θέσεις που προέκυψαν από παραιτήσεις μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. τους προηγούμενους μήνες. Επίσης, η Γενική Συνέλευση των μελών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση του Διοικητικού Συμβουλίου για τροποποίηση άρθρων του καταστατικού του Συνδέσμου ώστε αυτό να εναρμονισθεί με τον νέο αθλητικό νόμο.
Επικυρώθηκαν τα Πρακτικά των Γεν. Συνελεύσεων του Συνδέσμου των ετών 2003 έως και 2008.Εγκρίθηκαν οι Οικονομικές Καταστάσεις (Απολογισμός, Ισολογισμός) της χρήσης από 01/01/2008 έως 31/12/2008 και ο Προϋπολογισμός εσόδων-εξόδων της προσεχούς ετήσιας χρήσης (01/01/2010 έως 31/12/2010).
Έγινε η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και απαλλάχτηκε το Δ.Σ. από κάθε ευθύνη για την περίοδο από 29/06/2008 έως 31/12/2008.Έγινε ο Διοικητικός-Αγωνιστικός απολογισμός της περιόδου 2008-2009.Εγκρίθηκαν ο ορισμός των Μελών της Επιτροπής Διοίκησης του Τ.Α.Α. και ο καθορισμός των διοικητικών και διαχειριστικών αρμοδιοτήτων αυτής.
Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ΣΦΠ, Γιάννης Συγγελίδης τόνισε: "Καλωσορίζω και τους πέντε στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ολυμπιακού. Πρόκειται για ανθρώπους επιτυχημένους στους τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται επιχειρηματικά, έχουν όρεξη να συνδράμουν ώστε να κάνουμε τον Ολυμπιακό ακόμη μεγαλύτερο και το σημαντικότερο είναι λάτρεις του Ολυμπιακού μας. Μας περιμένει πολύ δουλειά. Όπως τόνισα και κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης, τον επόμενο χρόνο θα κινηθούμε πάνω σε τρεις άξονες. Να φέρουμε ακόμη περισσότερους φιλάθλους κοντά στον Ερασιτέχνη με την ιδιότητα του ενεργού μέλους, να προχωρήσουμε το θέμα του Κολυμβητηρίου και να αναπτύξουμε ακόμη πιο πολύ τις Ακαδημίες όλων των αθλημάτων μας."
Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος από την πλευρά του είπε: "Μας ενώνει η αγάπη και το πάθος γα τον Ολυμπιακό. Ο καθένας από κάθε μετερίζι πρέπει να βοηθήσουμε σε αυτό το σημαντικό έργο που επιτελείται", ενώ ο Καλλίνικος Καλλίνικος επισήμανε "Επειδή υπήρξα αθλητής ιστιοπλοΐας του Ολυμπιακού, μπορώ να γνωρίζω τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, ειδικά αυτοί που δεν έχουν χορηγούς. Αυτοί χρειάζονται περισσότερο την βοήθεια μας, γι αυτό και είμαστε εδώ".
Ο Γιάννης Κεντ υπογράμμισε: "Έχω περάσει πολλά με τον Ολυμπιακό. Ήμουν μέσα στην Θύρα 7 το 1981. Κάποια στιγμή έφυγα για επαγγελματικούς λόγους στο εξωτερικό, αλλά ποτέ δεν έπαψα να μαθαίνω τα νέα της ομάδας που αγαπάω. Τώρα που επέστρεψα θέλω να βοηθήσω και εγώ με την σειρά μου", ήταν τα λόγια του για να προσθέσει ο Εμμανουήλ Ρουσσέτος: "Με τον Ολυμπιακό με συνδέουν πολλά και ειδικά το κύπελλο κυπελλούχων του βόλεϊ που κατακτήσαμε το 1996 όταν ήμουν στη Διοίκηση του συλλόγου. Δεν θα πω πολλά λόγια γιατί είναι η ώρα να δουλέψουμε όλοι μαζί προκειμένου να δικαιώσουμε τις προσδοκίες των φιλάθλων και των μελών μας".


*Μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης ο πρόεδρος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π., Γιάννης Συγγελίδης παρέδωσε στον κ.Ρουσσέτο τη χρυσή κάρτα μέλους καθώς προπλήρωσε τη συνδρομή του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ για 100 χρόνια.*Ο κ. Θεόδωρος Τρύφων απουσίαζε από τη Γενική Συνέλευση καθώς βρίσκεται στο Λονδίνο για τον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας μας με την Αρσεναλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: