Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Μας λύγισε η διαιτησία..."

Ο Ζίκο όπως κάνει μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας του, μίλησε στο προσωπικό του site για την ήττα του Ολυμπιακού από την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός επεσήμανε ότι η ομάδα του δεν άντεξε από την πίεση και την κόπωση μετά το 70ό λεπτό ενώ δε δίστασε να μιλήσει και για διαιτητική εύνοια του Γάλλου ρέφερι υπέρ της ομάδας του Βενγκέρ. Αναλυτικά οι απόψεις του Ζίκο όπως καταγράφονται στην ιστοσελίδα του www.ziconarede.com.br :
"Ξέραμε καλά ότι η Άρσεναλ είναι μια εξαιρετική ομάδα και ιδιαίτερα περίπλοκη στην αντιμετώπισή της. Αντέξαμε στην πίεση μέχρι το 70ό λεπτό καθώς μετά κουραστήκαμε και δώσαμε την ευκαιρία στην Άρσεναλ να πετύχει το γκολ με τον Φαν Πέρσι. Πρέπει να δουλέψουμε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης γιατί είναι σαφές ότι μας επιβαρύνει το γεγονός ότι λόγω τραυματισμών το ρόστερ μας έχει μικρύνει πολύ και υποχρεούμαστε να παίζουμε με τους ίδιους παίκτες.
Ο Γάλλος διαιτητής δεν έδειξε ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς παίζαμε κόντρα σε ομάδα με Γάλλο προπονητή και 4 Γάλλους παίκτες. Πολλές φορές άφηνε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ενώ το δεύτερο γκολ της Άρσεναλ ήταν αντικανονικό (όφσαϊντ). Είχαμε έναν μαραθώνιο αγώνων με 4 ματς σε 12 μέρες και μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικά. Πρέπει να νικήσουμε τον Λεβαδειακό και μετά θα έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε και να βελτιωθούμε με την επιστροφή των τραυματιών"…

Δεν υπάρχουν σχόλια: