Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Ξεχνάμε την Αρσεναλ και προχωράμε...

Η κούραση λύγισε την ψυχή του Ολυμπιακού στο Εμιρέιτς. Η ομάδα μας έχασε με 2-0 από την Άρσεναλ, αλλά δεν έγινε και κάτι. Το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα μας διατηρεί στην δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και πλέον οι ελπίδες μας για πρόκριση είναι αυξημένες. Η ήττα από τους "κανονιέρηδες" δεν πρέπει να πάρει κανέναν από… κάτω.
Γι' ακόμα ένα παιχνίδι οι παίκτες μας ήταν συγκλονιστικοί. Κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο και τα έβαλαν με Θεούς και δαίμονες.
Είχαν να αντιμετωπίσουν μία εξαιρετικά δουλεμένη ομάδα όπως είναι η Άρσεναλ, αλλά και τα πολλά προβλήματα τους. Πρώτα απ' όλα η κούραση ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας για τον Ολυμπιακό. Τον πρόδωσε στο φινάλε και έχασε το ματς. Δεν γελιόμαστε, φυσικά, αφού οι Άγγλοι ήταν καλύτεροι, αλλά όσο υπήρχαν δυνάμεις ο Θρύλος άντεχε. Στην συνέχεια είχαμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικές απουσίες. Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ ήταν εκτός γι' ακόμα ένα ματς. Και στο Εμιρέιτς οι απουσίες τους φάνηκαν. Σε ένα ματς που θα έπρεπε να κρατάμε λίγο παραπάνω την μπάλα για να κερδίζουμε χρόνο.
Επιπλέον ο Ολυμπιακός δυστυχώς έχει ακόμα κατάλοιπα της εποχής Κετσπάγια. Είναι αδούλευτη η ομάδα και αυτό προσπαθεί να το ξεπεράσει με το πάθος και την ψυχή της. Έπαιζε χωρίς αριστερό χαφ γι' ακόμα ένα παιχνίδι. Κόντρα σε όλα αυτά, αλλά και στην Άρσεναλ ο Ολυμπιακός κατέθεσε την ψυχή του στο γήπεδο.
Για όλα αυτά που προαναφέραμε κανείς δεν πρέπει να απογοητευτεί. Όλοι μαζί πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, μία γροθιά, παίκτες, διοίκηση, προπονητής και φυσικά ο κόσμος. Πάμε γερά για μία δύσκολη συνέχεια.
Ένα ματς έμεινε, αυτό στην Λιβαδειά το Σάββατο. Πάμε να το πάρουμε και μετά τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να ανασάνουν και ο Ζίκο να δουλέψει την ομάδα όπως θέλει.
Να βελτιώσει την φυσική κατάσταση και να βάλει στο παιχνίδι του Θρύλου τα δικά του στοιχεία. Ο δρόμος είναι μακρύς, δεν απογοητεύεται κανένας και συνεχίζουμε ενωμένοι σαν μία γροθιά. Έτσι θα πάμε όλοι μέχρι τον Ιανουάριο.
Τότε θα πρέπει και η διοίκηση να βάλει τις… πινελιές της, να ενισχύσει την ομάδα για να τα σαρώσει όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: