Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Ελπίζω να είναι γούρικη η φανέλα"

Η εμφάνιση είναι απλά εκπληκτική. Μας φέρνει μνήμες από τη χρυσή δεκαετία του 70 με τη φοβερή ομάδα των Γιατζόγλου, Καστρινάκη, Μελίνι και μας οδηγεί στο μέλλον, που ελπίζουμε πως θα συνδυαστεί με ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες. Αυτό, άλλωστε, είπαν με ένα στόμα, όλα τα στελέχη του Ολυμπιακού κατά τη σημερινή παρουσίαση των νέων εμφανίσεων για τη περίοδο 2009-2010.
"Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα και με αυτές τις εμφανίσεις να ξεκινήσει το σερί των τελικών", είπε χαρακτηριστικά ο αρχηγός Θοδωρής Παπαλουκάς, ενώ στο πάνελ βρέθηκαν επίσης ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Χρήστος Σταυρόπουλος, ο γενικός διευθυντής της ΝΙΚΕ Μιχάλης Μαλαματίνας, ο Τζος Τσίλντρες και ο Λίνας Κλέιζα.
Η αρχή έγινε από τον Χρήστο Σταυρόπουλο. " Όπως όλοι γνωρίζετε ο Ολυμπιακός θα χρησιμοποιήσει τη νέα περίοδο ως βασική εμφάνιση την ερυθρόλευκη. Είναι εντυπωσιακή κι έρχεται από το παρελθόν, αλλά χαρακτηρίζει το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Θα χρησιμοποιηθεί για πρώτη φορά επίσημα στα δυο φιλικά με τους Σπερς και τους Καβαλίερς στην Αμερική. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη NIKE για τη συνεργασία μας και είμαστε σε καλό δρόμο για να την επεκτείνουμε για ακόμα περισσότερα χρόνια. Από το ξεκίνημα της συνεργασίας μας, είχαμε μεταφέρει την επιθυμία μας για την ερυθρόλευκη φανέλα και είμαστε χαρούμενοι που από φέτος θα τη χρησιμοποιήσουμε. Εύχομαι να συνδυαστεί με νίκες και τίτλους".Παράλληλα ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ πρόσθεσε πως... "Θα γίνουν πολλές νέες ενέργειες από το τμήμα μάρκετινγκ. Θα φανούν στη διάρκεια της σεζόν, τόσο στην Α1 όσο και στην Ευρωλίγκα".
Ο Θοδωρής Παπαλουκάς πήρε πρώτος το λόγο από τους παίκτες και τόνισε. "Είναι όντως κάτι πρωτοποριακό, θα μας βοηθήσει πολύ ώστε να αλλάξει εικόνες που έχει ο κόσμος. Ελπίζω όλα να πάνε καλύτερα και με αυτές τις εμφανίσεις να ξεκινήσει το σερί των τελικών".
Σε ερώτηση για τη... στροφή στο παρελθόν που έκανε ο Ολυμπιακός με τη νέα ριγέ ερυθρόλευκη εμφάνιση, ο αρχηγός ανέφερε. "Τιμάμε τους πρώτους που φόρεσαν αυτές τις εμφανίσεις. Όλοι έχουν κάνει στροφή στα ρετρό, ιδίως οι ομάδες του ΝΒΑ. Ο Ολυμπιακός είναι πρωτοπόρος και ακολουθεί αυτή τη τάση".
Ο Τζος Τσίλντρες ξέρει από ρετρό φανέλες, καθώς είχε φορέσει στη θητεία του στο ΝΒΑ με τους Χοκς. "Είναι πολύ καλή και μοντέρνα σε εμφάνιση", ήταν το πρώτο σχόλιο του. "Είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι για το νέο ξεκίνημα και ανυπομονούμε να αγωνισθούμε με αυτές τις φανέλες".Ο Κλέιζα έδωσε μια διαφορετική διάσταση. "Είναι πολύ σημαντικό να χρησιμοποιείς καλής ποιότητα προϊόντα. Ιδίως στα τελευταία λεπτά όταν φοράς ελαφριές εμφανίσεις, σε βοηθάει πολύ στις κρίσιμες στιγμές να αισθάνεσαι φρέσκος".
Τέλος, ο Λίνας Κλέιζα είπε: "Περιμένω τη νέα αρχή. Η φανέλα είναι άρτια σχεδιασμένη. Ελπίζω να μας βοηθήσει αρκετά. Είναι σημαντικό να νιώθεις καλά στα τελευταία δευτερόλεπτα ενός αγώνα και η νέα εμφάνιση το προσφέρει αυτό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: