Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Έκλεψε τις καρδιές των Αγγλων ο Αντώνης

Την συγκλονιστική παρουσία του Αντώνη Νικοπολίδη στο Emirates εξύμνησε στο σύνολό του ο αγγλικός Τύπος, μετά το 2-0 της Αρσεναλ κόντρα στον Ολυμπιακό, με σχόλια του τύπου: "Ο αρχαίος Έλληνας θεός" και "Σκληρός σαν τον βράχο της Ακρόπολης".
Συγκεκριμένα η ηλεκτρονική σελίδα της "Sun" αναφέρει χαρακτηριστικά: "Ένας αρχαίος Έλληνας αντιστάθηκε προκλητικά στο πάρτι των γκολ που πήγε να στήσει η Άρσεναλ", και συμπληρώνει στο τέλος: "Σκληρός σαν τον βράχο της Ακρόπολης, κράτησε την εστία του ανέπαφη για 78 λεπτά όμως νικήθηκε στο τέλος από τον Φαν Πέρσι".
Η ηλεκτρονική σελίδα της "Guardian" αναφέρει: "Ο 38χρονος τερματοφύλακας Αντώνης Νικοπολίδης υπήρξε η τελευταία ηρωική γραμμή της άμυνας του Ολυμπιακού, για 80 περίπου λεπτά".
Το BBC γράφει για τον Νικοπολίδη: "Τα κανόνια της Άρσεναλ πυροβολούσαν συνέχεια την εστία του Νικοπολίδη, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετικές αποκρούσεις στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα".
Τέλος από την μεριά της η Daily Telegraph αναφέρει: "Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν προκλητικά καλός στο ματς με την Άρσεναλ, που στο τέλος δικαιώθηκε για το επιθετικό της στιλ".
Η ιστοσελίδα της Uefa αναφέρει: «Οι «κανονιέρηδες» χρειάστηκαν χρόνο για να βρουν στόχο. Η Άρσεναλ στα τελευταία 12 λεπτά με τους Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Αντρέι Αρσάβιν έκαμψε την αντίσταση του Ολυμπιακού και του τερματοφύλακά της Αντώνη Νικοπολίδη».Η ιστοσελίδα Sportinglife: Η Αρσεναλ έστω και αργά κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τον θαρραλέο Ολυμπιακό στο «Εμιρέιτς» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: