Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Πήραμε ένα καλό μάθημα..."

Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι του Λονδίνο και μετά το ματς στις δηλώσεις του είπε ότι όταν ο αγώνας φθάνει σε αυτό το σημείο χρειάζεσαι το κάτι παραπάνω για να φύγεις με θετικό αποτέλεσμα.
"Ήμουν σε πολύ καλή βραδιά και βοήθησα κι εγώ τον Ολυμπιακό" είπε ο Νικοπολίδης. "Πρέπει, πάντως να είμαστε λογικοί, διότι η Άρσεναλ ήταν πολύ καλύτερη και κέρδισε δίκαια. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο θέλεις το κάτι παραπάνω. Τα παιδιά έχουν παίξει πολλά ντέρμπι και φυσιολογικά υπήρχε κούραση. Το έχω πει κι άλλες φορές στο παρελθόν ότι στα αγγλικά γήπεδα είναι δύσκολο να παρακολουθήσουν οι ελληνικές ομάδες τον ρυθμό που επιβάλλουν οι ομάδες. Πήραμε ένα μάθημα για το πόσο διαφορετικά είναι τα πρωταθλήματα", επισήμανε ο Νικοπολίδαρος.
Στην συνέχεια ζητήθηκε από τον Αντώνη να σχολιάσει και τα εγκωμιαστικά λόγια του Αρσέν Βενγκέρ."Είναι πολύ ωραίο όταν τόσο μεγάλοι προπονητές λένε τόσο καλά λόγια για σένα. Αυτό, όμως, το έχω κερδίσει μέσα στο γήπεδο.
Η Αρσεναλ είναι το φαβορί το ομίλου, αλλά είναι καλό το αποτέλεσμα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας. Αν το κάνουμε αυτό θα είμαστε φαβορί για την δεύτερη θέση", επισήμανε ο κορυφαίος παίκτης του Θρύλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: