Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

"Ερυθρόλευκη" κατασκοπεία

Τα προκριματικά της Ευρωλίγκα αρχίζουν το απόγευμα και ο Ολυμπιακός ξεκινάει την κατασκοπεία αφού από τη διαδικασία θα προκύψει ο πρώτος του αντίπαλος στους ομίλους.
Η κανονική περίοδος της διοργάνωσης ξεκινάει σε λιγότερο από ένα μήνα, στις 21 Οκτωβρίου για την ακρίβεια, με αντίπαλο στο ΣΕΦ τη μία από τις δύο ομάδες που θα προκύψουν από τα προκριματικά.
Τζάμπολ γίνεται απόψε και ο Ολυμπιακός θα συναντήσει στον όμιλο του μία από τις Σαρλερουά (Βέλγιο), Ορλεάν (Γαλλία), Βέντσπιλς (Λετονία) ή Μπενετόν Τρεβίζο.
Τα ζευγάρια που ρίχνονται στη "μάχη" είναι αντίστοιχα η πρώτη με τη δεύτερη και η τρίτη με την τέταρτη ομάδα. Αυτές οι ομάδες που θα προκριθούν από τον πρώτο γύρο θα αναμετρηθούν σε διπλές αναμετρήσεις και από το δεύτερο ζευγάρωμα θα βγει ο αντίπαλος του Ολυμπιακού.
Οι "ερυθρόλευκοι" θα προμηθευτούν τα βίντεο όλων αυτών των αγώνων, όχι μόνο γιατί μία από αυτές τις ομάδες (με πιθανότερη όπως το βλέπουμε εμείς, την Μπενετόν Τρεβίζο) θα μπει στον όμιλο, αλλά σε περίπου τρεις εβδομάδες θα έρθει στο ΣΕΦ για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: