Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2009

"Φοβάμαι μόνο τον κακό εαυτό της ομάδας"

"Θεωρώ ότι πρέπει να αποβάλουν τον κακό τους εαυτό. Αυτό φοβάμαι μόνο. Μόνο έτσι μπορεί να παλέψει την Άρσεναλ", ανέφερε μεταξύ άλλων πρώην αμυντικός των «ερυθρόλευκων» και νυν υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. ο Γιώργος Ανατολάκης
«Δεν μπορώ να δώσω κάποια σαφή απάντηση για το τι παθαίνουν οι ελληνικές ομάδες στην Αγγλία. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Το αγγλικό πρωτάθλημα είναι πολλές ταχύτητες πιο πάνω. Θα σας παραπέμψω να μιλήσετε με τον Σωτήρη (Κυργιάκο). Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Σωτήρη, αν και είχαν ακουστεί πολλά στο παρελθόν. Εκείνο που μου είπε είναι ότι ο ρυθμός των προπονήσεων είναι πιο έντονος», δήλωσε αρχικά ο Ανατολάκης.
«Ο Μέλμπεργκ είπε στη συνέντευξη Τύπου ότι πρέπει να αμυνθούμε καλά. Βλέπουμε ότι το δέσιμο του Μέλμπεργκ με τον Α. Παπαδόπουλο είναι πολύ καλό και η συνεργασία τους από ό,τι βλέπουμε δεν υπάρχει στις άλλες ομάδες».
Ερωτηθείς για την μετά-Κετσπάγια εποχή, σχολίασε: «Το σοκ έγινε και είδαμε ότι η ομάδα είναι λίγο καλύτερη από την εποχή του Κετσπάγια. Ο Ζίκο μπορεί να πει μια κουβέντα στους Λάτιν παίκτες του Ολυμπιακού και να τους φτιάξει. Οι Έλληνες έχουν ένα κρυφό χαρτί που πρέπει να το εκμεταλλευτεί ο προπονητής. Αυτό είναι το φιλότιμο.
Για την υποψηφιότητά του στη Β’ Πειραιά, ανέφερε: «Εμένα ο κ. Καρατζαφέρης μου ανέθεσε τα θέματα του αθλητισμού. Δεν έχω μάθει να λέω ψέματα. Δεν μπορώ να τάξω κάτι. Δεν είμαι υπουργός ή κάτι άλλο. Δεν είναι η πατρίδα του Ανατολάκη, του Καραμανλή ή του Παπανδρέου και χρειάζεται να ασχολούμαστε με τα κοινά. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο.
Υπάρχουν αθλήματα στα οποία το κράτος δεν δίνει χρήματα. Κατέβηκα στη Β’ Πειραιά, επειδή ξέρω πώς είναι η περιφέρεια του Πειραιά. Εκείνο που θέλω είναι τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.
Να κάνουμε ένα γήπεδο, να φέρουμε τα παιδιά στο γήπεδο. Κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν στο μέλλον παίξουν στον Ολυμπιακό, στον Παναθηναϊκό… Θέλω να τα αποτρέψω από τα ναρκωτικά και να πάνε στα γήπεδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: