Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Είχαμε πάθος και θέληση"

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος μετά το ματς στάθηκε περισσότερο στο γεγονός ότι το γκολ ήρθε σε ένα σημείο στο οποίο η ομάδα δεν μπόρεσε να αντιδράσει για να πάρει κάτι καλύτερο.
"Γνωρίζαμε ότι ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ξέραμε τις δυνατότητες της Άρσεναλ. Δεχτήκαμε ένα γκολ προς το τέλος του παιχνιδιού και δεν μπορέσαμε να αντιδράσουμε. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε την συνέχεια. Υπάρχει κούραση γιατί η ομάδα παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό γιατί είμαστε επαγγελματίες.
Ήμασταν λίγο τυχεροί στην αρχή που η Άρσεναλ δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πάλεψαν. Είναι πολύ σημαντικό το επόμενο παιχνίδι που είναι στην έδρα μας".
Στο ίδιο μήκος κύματος συνέχισε ο αμυντικός του Ολυμπιακού "Στο σημείο που δεχτήκαμε το γκολ είναι πολύ δύσκολο. Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας, διότι θα μπορούσαμε να βγούμε στην κόντρα και να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Ήταν δύσκολο το χρονικό σημείο που δεχτήκαμε το γκολ διότι υπάρχει κούραση".
Ο Παπαδόπουλος στην συνέχεια επισήμανε ότι όσο περνούσε η ώρα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πάρει κάτι καλό: "Η ομάδα είχε πάθος είχε θέληση. Μας λείπουν ακόμα κάποια στοιχεία από το παιχνίδι μας και θα κοιτάξουμε να τα διορθώσουμε. Να ξεχάσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας, υπάρχουν κάποιοι τραυματίες που θα επιστρέψουν και θα είμαστε καλύτεροι. Όσο περνούσε ο χρόνος ήταν υπέρ μας. Δεν είχαμε την κατοχή της μπάλας και γι' αυτό φταίμε όλοι μας. Απέμεναν λίγα λεπτά και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι θετικό αν ήμασταν λίγο προσεκτικοί στα τελευταία λεπτά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: