Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Οι ψευτοτσαμπουκάδες του Τεν Χάσε

Άρχισαν τα νεύρα και τους τσαμπουκάδες, τώρα, στον Παναθηναϊκό. Ο Χενκ Τεν Κάτε επιτέθηκε σε κάμεραμαν ρουμανικού καναλιού κατά την άφιξη της ομάδας στο Βουκουρέστι.
Ο άνθρωπος που τραβούσε πλάνα για τις ανάγκες του καναλιού της χώρας του, ξαφνιασμένος είδε τον τεχνικό του πελάτη να κατευθύνεται προς την πλευρά του με νευριασμένο ύφος.
"Μου ζήτησες άδεια για να τραβήξεις", είπε ο Ολλανδός, ο οποίος στη συνέχεια έσπρωξε βίαια την κάμερα από τον... άτυχο εικονολήπτη. Πάλι καλά που δεν τον έβαλε να του ζητήσει και συγγνώμη επειδή, απλά, έκανε τη δουλειά του.
Φυσικά το περιστατικό αυτό προκάλεσε την αντίδραση στα ρουμανικά Μέσα, με την ισοσελίδα "sport.ro" να ανεφέρει ότι "οι Έλληνες φοβούνται τη Ντιναμό κι αυτό φαίνεται από τις αποσκευές που έφεραν μαζί τους. Ήρθαν στο Βουκουρέστι ακόμα και με τροφή για δύο ημέρες".
Μετά από τη διαφήμιση που κάνει ο Ολυμπιακός, με τις εμφανίσεις του στο Champions League, έρχονται οι... άλλοι για να τσαλακώσουν το ποδοσφαιρικό προφίλ μας. Μάλλον τους έχουν ρίξει σε σιέστα τα έντεκα γκολ που έχουν δεχθεί σε πέντε ευρωπαϊκά ματς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: