Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

"Τελειώνει" με τον Μασιγιάουσκας

Η δικαστική μάχη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της. Όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι ο Λιθουανός θα είναι αυτός που θα την κερδίσει.
Πρωτόδικα, ο Ματσιγιάουσκας είχε δικαιωθεί και ο Ολυμπιακός αναγκαζόταν από την απόφαση να καταβάλει όλο το υπόλοιπο ποσό του συμβολαίου του Μάτσας ή να του επιτρέψει να επιστρέψει στην ομάδα (και προφανώς να πληρωθεί).
Η απόφαση της έφεσης του Ολυμπιακού δεν έχει βγει ακόμη, αλλά μάλλον και αυτή θα δικαιώνει τον Λιθουανό παίκτη με την ομάδα να πρέπει να πληρώσει τα υπόλοιπα δύο χρόνια του συμβολαίου με τον παίκτη (2008-09 και 2009-10).
Ο Λιθουανός δεν θέλησε να κάνει δήλωση επί του θέματος μέχρι να τελεσιδικήσει η διαδικασία, κάτι που μάλλον θα γίνει τον Οκτώβριο, ή το αργότερο αρχές Νοεμβρίου: «Η διαδικασία προχωράει. Δεν χρησιμεύει σε κάτι να μιλήσω και να εξηγήσω οτιδήποτε τη δεδομένη χρονική στιγμή».
Ο Ματσιγιάουσκας αυτή τη στιγμή είναι 1,5 χρόνο τελείως εκτός μπάσκετ, με τα προηγούμενα δύο να παίζει λίγο λόγω προβλημάτων τραυματισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: