Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Εμείς κάναμε εύκολο το παιχνίδι"

"Ολη την εβδομάδα προετοιμαστήκαμε σωστά και μελετήσαμε το παιχνίδι του Πανελληνίου. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό αντίπαλο και νομίζω ότι τα καταφέραμε τέλεια" τόνισε η Ελενα Κόλεβα.
"Μπορεί να ήμουν η πρώτη σκόρερ αλλά μη ξεχνάτε ότι το βόλεϊ είναι ομαδικό σπορ. Ολη η ομάδα τα πήγε περίφημα και πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο βόλεϊ. Αυτό θα συμβαίνει σταδιακά και παιχνίδι με το παιχνίδι".
Η Ευα Χαντάβα συνέχισε: "Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι που το κάναμε εύκολο εμείς με την απόδοσή μας. Για να συμβεί αυτό δώσαμε το 100% σε όλες τις προπονήσεις που προηγήθηκαν. Η προετοιμασία είναι το κυριότερο συστατικό της επιτυχίας. Εκτός από τους τρεις βαθμούς η σημερινή νίκη είναι μία ψυχολογική ένεση για τη συνέχεια".
Τέλος, η Νατάσα Μαρκοπούλου συμπλήρωσε: "Πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη επί ενός πολύ καλού αντιπάλου. Πιστεύω ότι εφαρμόσαμε τέλεια όλα όσα δουλέψαμε στις προπονήσεις ενώ στη θεωρία το τεχνικό επιτελείο μας είχε επισημάνει όλες τις αδυναμίες του Πανελληνίου. Στόχος μας να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παίξουμε ακόμη πιο όμορφο βόλεϊ".

Δεν υπάρχουν σχόλια: