Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έτσι αγαπάει ο Πειραιάς, πελάτες


Μέχρι λίγες ώρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Ατρόμητο ο Ολυμπιακός έχανε βασικούς του παίκτες. Τελικά φθάσαμε στο σημείο να πάμε στο Περιστέρι με μείον εννέα ποδοσφαιριστές. Όλοι είχαν πιστέψει ότι θα κάναμε γκέλα κόντρα στους "κυανόλευκους". Με την δεύτερη ομάδα πήγαμε να παίξουμε και έτριβαν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Ποιος από τους αλλόθρησκους δεν ήταν βέβαιος ότι θα έχουμε απώλεια βαθμών σε αυτό το παιχνίδι; Όλοι ήταν σίγουροι. Και θέλετε κι άλλη απόδειξη; Το διπλό του Ολυμπιακού είχε φθάσει μέχρι και στο 1.85 λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς. Κόντρα μας έπαιζαν και στο στοίχημα, αλλά τελικά πάρτε να 'χετε και άντε γεια.
Ξεράθηκαν όλοι ρε Ολυμπιακέ με αυτή την μεγάλη σου νίκη που ήταν γεμάτη από μαγκιά του Πειραιά και ψυχή γαύρου. Μόνο εσύ ρε Θρύλε τα κάνεις αυτά και κανένας άλλος. Τέζα είναι όλοι γιατί ήταν σίγουροι ότι θα αφήναμε βαθμούς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο. "Με την δεύτερη ομάδα πηγαίνουν", έλεγαν οι αλλόθρησκοι, αλλά τόσα χρόνια δεν έχουν μάθει ότι δεν λυγίζουμε ποτέ και στα δύσκολα είμαστε ακόμα καλύτεροι.
Παίξαμε με μία ενδεκάδα, η οποία δεν γινόταν να παίξει μαζί ούτε στου Ρέντη. Κι αυτό, διότι μιλάμε για μία μικτή με την ομάδα Νέων. Κι όμως, όλοι τους ήταν παλικάρια. Είχαν καρδιά χιλίων λεόντων και τους πήραν τα σώβρακα. Από εδώ και πέρα δεχόμαστε προτάσεις. Πόσοι να μείνουμε; Να κατεβάσουμε τους εφήβους; Πείτε μας τι να κάνουμε; Να φύγουμε από το πρωτάθλημα; Φύγαμε από το Κύπελλο, αλλά οι άλλοι αποκλείστηκαν και βλέπουμε και τους ακατονόμαστους να μένουν έξω. Ούτε έτσι δεν μπορείτε. Λοιπόν στο επόμενο ματς θα βάλουμε παίκτες μόνο από την ομάδα Νέων. Έτσι για να σας κάνουμε μεγαλύτερη πλάκα. Έτσι για να γουστάρουμε ακόμα περισσότερο. Και μην το ξεχάσουμε. Συνέχεια Σάββατο μας βάζουν και παίζουμε και τελικά αποδεικνύεται ότι σας χαλάμε τα βράδια. Με τι ψυχή να βγείτε έξω τώρα; Καθίστε, κουκουλωθείτε και δείτε την πλάτη μας. Πελάτες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: