Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έπεσαν βροχή τα μετάλλια

Με το καλημέρα βροχή τα μετάλλια για το ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ολυμπιακού, ξεκινάει το Κύπελλο Θρύλος 2009. Μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησαν ο Κων/νος Ζωγράφος και η Νάνση Φακίδη
Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει καλά-καλά το Σεπτέμβρη η αγωνιστική χρονιά 2009-2010, και οι επιτυχίες άρχισαν να έρχονται η μια πίσω από την άλλη για το Ιστιοπλοϊκό τμήμα του Ολυμπιακού .
Έτσι στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2009 κατηγορίας LASER 4,7 χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτριά μας Αθανασία Φακίδη , ενώ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2009 κατηγορίας σκαφών 420 που ολοκληρώθηκε στις 28 Οκτωβρίου ο Λουκάς Ουλκέρογλου και ο Γρηγόρης Ζωγράφος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία ανδρών και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων.
Ο Αντώνης Τσατάς του ΟΣΦΠ με το Μιχ. Καραγιάννη του ΝΟΤΚ, κατέκτησαν την 4η θέση.
Επίσης, οι ιστιοπλόοι μας σάρωσαν τα μετάλλια σε 2 μεγάλης εμβέλειας αγώνες.
Στο Κύπελλο Μπενάκη ,που διοργανώθηκε από το Ν.Ο.Ε. στις 10 και 11 Οκτωβρίου για σκάφη κατηγορίας OPTIMIST, η Εργίνα Καραβία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία κοριτσιών, ο Κυριάκος Λεουτσάκος το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των αγοριών ,το χάλκινο μετάλλιο στην ίδια κατηγορία ο Νίκος Γεωργακόπουλος και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων ο Νίκος Μπριλάκης.
Εξάλλου, στο αγώνα του Ν.Ο. Πάρου, που διακρίθηκε για τη φιλοξενία και την άριστη οργάνωσή του, στα σκάφη κατηγορίας OPTIMIST, η ιστιοπλόος μας Εργίνα Καραβία κέρδισε το χρυσό μετάλλιο όχι μόνο στην κατηγορία κοριτσιών, αλλά και στη γενική κατάταξη αγοριών-κοριτσιών.
Στον ίδιο αγώνα ο Κυριάκος Λεουτσάκος πήρε το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία παίδων και το χάλκινο μετάλλιο στη γενική κατάταξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: