Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Την πάτησε για δεύτερη φορά

Το 2005-06, μετά τον αποκλεισμό του ΠΑΟ από τον Εργοτέλη, ο Θρύλος ήταν η μόνη ομάδα που δεν είχε αποκλειστεί στο Κύπελλο από αντίπαλο που έπαιζε στη Β' Εθνική.Όλα αυτά άλλαξαν, πάντως, την αμέσως επόμενη σεζόν, όταν αντιμετωπίσαμε την ομάδα των Ιωαννίνων για τη φάση των "8" του Κυπέλλου Ελλάδας. Εκεί, μάλιστα, οι αναμετρήσεις ήταν διπλές.
Ο Ολυμπιακός έχασε με 2-0 στα Γιάννενα στον πρώτο αγώνα και στη ρεβάνς, κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ της ήττας του, αλλά δέχτηκε στην παράταση το γκολ, γνωρίζοντας παράλληλα τον αποκλεισμό.Όσον αφορά στο ματς με τις Σέρρες και την ήττα με 3-1, σηματοδοτήθηκε ο δεύτερος αποκλεισμός του Ολυμπιακού στο θεσμό από ομάδα Β' Εθνικής και ευχόμαστε από εκεί και πέρα να μην υπάρξουν άλλα τέτοια ματς ντροπή. Δεν είναι ο αποκλεισμός, αλλά η εμφάνιση των παικτών μας, που έπαιζαν λες και είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση.
Δεν το είχε πάθει ποτέ στην ιστορία λοιπόν του ως το 2007. Δεύτερη φορά μέσα σε 4 (αγωνιστικά) χρόνια ο Θρύλος αποκλείεται από ομάδα Β' Εθνικής. Ετσι, ο πολυνίκης του θεσμού και νταμπλούχος Ολυμπιακός, μένει νοκ άουτ από τον πρώτο κιόλας γύρο. Ζήσαμε να το δούμε κι αυτό. Μαύρη σελίδα. Τι να πεις; Υπάρχουν λόγια για να περιγράψεις μια τέτοια βραδιά; Ποιος φταίει; Όλοι, έτσι απλά. Όλοι!

Δεν υπάρχουν σχόλια: