Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Εγκώμια Αρτεστ για Ουέιφερ

Για τον Ολυμπιακό, τον πολύ καλό του φίλο Βον Ουέιφερ, αλλά και το Πέραμα μίλησε ο σούπερ σταρ Ρον Αρτέστ.
Ο Αμερικανός σταρ του ΝΒΑ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα "Veto", και μίλησε για το πόσο αγαπάει την Ελλάδα και το Πέραμα, το πόσο κοντά έφτασε κάποτε στον Θρύλο (!) και τις δυνατότητες που έχει ο Ούειφερ να καταστρέψει κάθε ευρωπαϊκή άμυνα.
Ο Αρτέστ, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τους Λος Άντζελες Λέικερς για τα επόμενα πέντε χρόνια, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους πρωταθλητές του ΝΒΑ και ομάδα του Κόμπι Μπράιαντ. Από το μακρινό LA έδωσε συνέντευξη στη νέα εφημερίδα Veto, τονίζοντας τα εξής:
Για την παλιότερη διαμονή του στην Ελλάδα: "Εμεινα δέκα μέρες στην Ελλάδα και τις εννέα ήμουν στο Πέραμα, μαζί με τον Μιχάλη (σ.σ Μυτακίδη ή κατά κόσμον B.D Foxmoor) των Active Member. Παίζαμε κάθε βράδυ μπάσκετ στο ανοιχτό γηπεδάκι εκεί στα καζάνια. Εβλεπα την θάλασσα και σε αυτήν την μικρή γειτονιά ένιωσα ζεστασιά που μόνο η δική μου γειτονιά μου είχε προσφέρει μέχρι τότε. Εκεί δεν έκανα φίλους, αλλά αδέλφια".
Για την σκέψη να παίξει στον Ολυμπιακό πριν από μερικά χρόνια: "Οταν είχα τιμωρηθεί από το ΝΒΑ, την εποχή που έπαιζα στην Ιντιάνα, έψαξα την περίπτωση να αποδεσμευτώ από το συμβόλαιό μου και να παίξω στον Ολυμπιακό. Να ξέρεις ότι το ίδιο θα γινοταν και φέτος, αν δεν υπέγραφα με τους Λέικερς".
Για τον φίλο του και πρώην συμπαίκτη του στους Χιούστον Ρόκετς, Βον Ουέιφερ: "Του είπα ότι η Ελλάδα είναι παράδεισος. Είναι τρομερός παίκτης. Αν του δώσουν τα... κλειδιά της ομάδας μπορεί να καταστρέψει κάθε άμυνα. Μαζί με τον Τσίλντρες και τον Κλέιζα, μπορούν να δώσουν φρενήρη ρυθμό σ' ένα παιχνίδι. Ο Βον είναι σούπερ παίκτης και δεν πρόκειται να τον σταματήσει κανείς στην Ευρώπη".

Δεν υπάρχουν σχόλια: