Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Επιστρέφει από Δευτέρα ο Λουκάς

Οι πόνοι του Μαυροκεφαλίδη στη μέση, δεν του επιτρέπουν να βοηθήσει μέχρι σήμερα. Επιστρέφει από βδομάδα δριμύτερος και έτοιμος να προσφέρει.
Είχε αποκτηθεί πριν δυο καλοκαίρι από την διοίκηση του Ολυμπιακού, όντας ένας από τους πλέον ελπιδοφόρους ψηλούς στην Ελλάδα. Αγωνίστηκε την σεζόν 2007-08 στους Πειραιώτες και πέρσι δόθηκε δανεικός στο Μαρούσι, όπου και πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, συμβάλοντας στην έξοδο της ομάδας στην Ευρωλίγκα.
Οι εμφανίσεις του και το γεγονός ότι ουδέποτε εξέφρασε το παραμικρό παράπονο για τον... υποβιβασμό του σε ομάδα χαμηλότερης ταχύτητας, έκαναν την διοίκηση και την τεχνική ηγεσία να τον φέρουν και πάλι στο λιμάνι. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, περί ου ο λόγος, γύρισε στους ερυθρόλευκους με στόχο να δικαιώσει άπαντες για την επιλογής τους, όμως η ατυχία τού έκλεισε από νωρίς το μάτι.
Ο ψηλός του Ολυμπιακού, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση και αυτό τον αποτρέπει από το να βοηθάει αυτή την περίοδο την ομάδα, τώρα ειδικά που ο Μπουρούσης είναι τραυματίας και ο Σχορτσιανίτης προσπαθεί να συνέλθει από τη γρίπη των χοίρων. Ο Έλληνας σέντερ στα φιλικά του καλοκαιριού είχε μηδαμινή παρουσία, έχει μείνει εκτός 12αδας σε όλα τα επίσημα ματς φέτος και ακόμα δεν υπολογίζεται από τον Παναγιώτη Γιαννάκη.
Ο παίκτης πιστεύει ότι την εβδομάδα που έρχεται, θα μπορέσει να επανέλθει δριμύτερος, ήδη αισθάνεται καλύτερα και θα παλέψει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με εισήγηση του οποίου επανήλθε το καλοκαίρι στο ρόστερ και του έγινε και επέκταση συμβολαίου.
Ο ίδιος δεν πρέπει να αισθάνεται και πολύ καλά, διότι ήταν μια χρυσή ευκαιρία αυτό το διάστημα να βοηθήσει, αλλά πρώτα απ' όλα είναι η υγεία του και το πως θα καταφέρει να επιστρέψει και να είναι 100% έτοιμος. Το σίγουρο είναι, ότι ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη τον καλό Μαυροκεφαλίδη και ελπίζει στην άμεση επάνοδό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: