Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Είχαμε ψυχικά αποθέματα"

"Θεωρώ ότι το Φάληρο έπαιξε πάρα πολύ καλά. Όπως το περιμέναμε. Είναι μία ομάδα η οποία έδειξε ότι είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος" τόνισε ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου.
"Ο Ολυμπιακός έδειξε σημάδια όχι καλής οργάνωσης, λόγω των δεδομένων απουσιών μας. Η προετοιμασία μας είναι ελλιπής, λόγω των πολλών απουσιών. Δεν προπονούμαστε σε θέματα τακτικής, όπως θα θέλαμε και εμείς και ο προπονητής. Παρά το τραγικό ξεκίνημα, δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα, στηριζόμενοι στις ατομικές αρετές του ρόστερ του Ολυμπιακού. Το αποτέλεσμα δεν είναι πλασματικό, αλλά σίγουρα αν κερδίζαμε με 5 γκολ δεν θα ήταν η πραγματική διαφορά του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός πρέπει να δείχνει την δύναμη του σε κάθε παιχνίδι. Χρειαζόμαστε γεμάτο ρόστερ για την χρονιά που ξεκινά, όχι τόσο για την Ελλάδα, που μία ήττα μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά στην Ευρώπη, εκεί που ένα άσχημο αποτέλεσμα ίσως είναι χωρίς επιστροφή.
Από την πλευρά του, ο Αντώνης Βλοντάκης, τόνισε "Αν δεν είσαι σοβαρός, αυτά παθαίνεις. Ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε καθόλου καλά, αλλά όταν σοβαρεύτηκε καθάρισε το παιχνίδι. Στα χαρτιά δεν κερδίσεις κανένα. Αν δεν αγωνιστείς δεν κερδίζεις. Ο Ολυμπιακός έχει μάθει να βασίζεται στον πλουραλισμό του. Εύχομαι να επιστρέψουν οι τραυματίες απόλυτα υγιείς. Μέχρι τότε αυτοί που έχουμε μείνει πίσω, θα προσπαθούμε να κάνουμε την δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: