Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Πρεμιέρα με το δεξί για τον Πρωταθλητή

Ξεκίνημα με το δεξί για τον Ολυμπιακό, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδας επικράτησαν του Παλαιού Φαλήρου με 8-5, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών.
Για να έρθει αυτή η νίκη όμως, οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου χρειάστηκε να ιδρώσουν πολύ, καθώς γνώρισαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό στο 1ο οκτάλεπτο. Και αυτό, γιατί οι Πειραιώτες «δεν μπήκαν στιγμή» στην πισίνα του κλειστού του Πειραιά, στην 1η περίοδο, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι και προηγήθηκαν με 1-4!
Στο 2ο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός έβαλε μπροστά το μεγάλο του όπλο, που δεν είναι άλλο από την άμυνα, μην επιτρέποντας στο Παλαιό Φάληρο να σκοράρει. Στην επίθεση όμως, οι γηπεδούχοι αντιμετώπισαν πολλά προβλήματα, καθώς σκόραραν μόλις 1 φορά, και αυτή με πέναλτι - γκολ του Χατζηθεοδώρου, με το τέλος της περιόδου να βρίσκει το Παλαιό Φάληρο μπροστά με 2-4.
Στο 3ο οκτάλεπτο όμως ο Ολυμπιακός σοβαρεύτηκε. Η άμυνα παρέμενε σφιχτή σαν μέγγενη, και η επίθεση όμως «ξεμπλόκαρε», και χάρη σε 2 τέρματα του Κομάντινα και 1 του Βλοντάκη, ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 5-4, για να κλείσει την περίοδο τελικά στο +1 (6-5).
Πλέον, το παιχνίδι είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία για την συνέχεια, καθώς οι φιλοξενούμενοι είδαν πως, παρά την υπερπροσπάθεια της 1ης περιόδου, δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το υπέρ τους προβάδισμα. Ο Ολυμπιακός, από την στιγμή που πήρε τα ηνία του αγώνα, απέβαλλε το άγχος που είχε μέχρι εκείνη την στιγμή, φτάνοντας τελικά στην, δύσκολη, νίκη με 8-5.

Δεν υπάρχουν σχόλια: