Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Έκαναν περίπατο οι μικροί

Η αρμάδα του Αλέκου Αλεξανδρή κάνει πλάκα στο πρωτάθλημα Κ21 της Σούπερ Λίγκα. Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής επικράτησε με 3-0 εκτός έδρας του Ατρόμητου και διατηρείται στην κορυφή της βαθμολογίας.
Οι "ερυθρόλευκοι" έπαιξαν με πολλές και σημαντικές απουσίες σε αυτό το παιχνίδι. Ο Αλεξανδρής δεν είχε στην διάθεση του τους Φετφατζίδη, Νικλητσιώτη, Σοϊλέδη και Κατσικογιάννη που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή της ανδρικής ομάδας. Επιπλέον δεν μπορούσε να υπολογίζει από την αρχή τον Σκούρτη, διότι ταλαιπωρήθηκε όλη την εβδομάδα από ίωση.Η ομάδα μας στο πρώτο μέρος δεν ήταν καθόλου καλή. Έκανε πολύ άσχημη εμφάνιση και ίσως είναι η χειρότερη της από την αρχή του πρωταθλήματος. Στην επανάληψη τα πράγματα διορθώθηκαν και στο 52' οπ Σταμογιάννος έκανε το 0-1 για τον Ολυμπιακό. Παρόλα αυτά ο Θρύλος δεν είχε πιάσει τα γνωστά του στάνταρ και έτσι στο 68' ο Αλεξανδρής έβαλε μέσα τον Σκούρτη στην θέση του Γκαβασιάδη. Ο Ολυμπιακός στο 86' έκανε το 0-2 με τον Διαμαντάκο, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σκούρτης. Για τον 17χρονο φορ ήταν το όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι που σκόραρε, ενώ αυτό το τέρμα ήταν το 13ο και παραμένει στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος Κ21 της Σούπερ Λίγκα.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ραχιώτης, Καμβύσης, Θυμιόπουλος, Φυσαράκης (73' Σιώζος), Γρομητσάρης, Βαγγέλης (73' Σκούρλης), Δαβίλας (65' Λίμνιος), Αγκόλι (73' Φράγκος), Καϊμακαμούδης, Μπάλας, Κακκαβάς
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παπαδόπουλος, Αποστολόπουλος, Ποτουρίδης, Πετρόπουλος, Πολυχρονάκης, Σταμογιάννος, Πάνουελ, Κοτσαρίδης (46' Σιώπης), Γκαβασιάδης (68' Σκούρτης), Μακαρονάς (46' Διαμαντάκος), Βαλεριάνος (46' Κουρτάνοβιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: