Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

"Ήταν μια σπουδαία νίκη, αλλά θέλουμε ενίσχυση"

Μπορεί ο Θρύλος να είχε απουσίες, ο Ζίκο, πάντως, επανέλαβε πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται ενίσχυση κατά τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Τι είπε για τα νέα παιδιά της ομάδας!
"Πήραμε μια πολύ σπουδαία νίκη, παρά τις απουσίες. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά και δώσαμε χώρο στον Ατρόμητο. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι, κάναμε ευκαιρίες και μπορέσαμε να πετύχουμε το γκολ που μας έδωσε τη νίκη", ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο Ζίκο, για να συνεχίσει από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στα μικρά παιδιά. "Ο Σοϊλέδης έπαιξε πάρα πολύ καλά, αλλά ο Κατσικογιάννης πιστεύω μας έδωσε ηρεμία και βοήθησε περισσότερο. Όσον αφορά στον Φετφατζίδη, έδειξε αρκετά ώριμος, έδωσε καλές πάσες και γενικά είμαι ικανοποιημένος".
Σε ερώτηση για το τι έγινε και ο κακός Ολυμπιακός του Α' μέρους έγινε καλός στο Β', απάντησε. "Είπα στους παίκτες να πιέσουμε και να μαρκάρουμε. Στο πρώτο μέρος οι αντίπαλοι άλλαζαν εύκολα την μπάλα, έκαναν αντεπιθέσεις και είχαν ευκαιρίες. Στο Β' που τους μαρκάραμε, κάναμε εμείς ευκαιρίες".
Τέλος, αναφέρθηκε στη μεταγραφική περίοδο, στην οποία ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχυθεί όπως είπε. "Αν και είναι νωρίς, πιστεύω πως χρειαζόμαστε ενίσχυση, όπως κάποιον επιθετικό. Έχουμε τώρα τον Μήτρογλου, αλλά οι άλλοι είναι τραυματίες. Δεν ξέρουμε πότε θα επιστρέψει ο Ντάρμπισιρ, ενώ ο Ντιόγκο είναι τραυματίας και θα λείψει και αυτός".

Δεν υπάρχουν σχόλια: