Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Με τις υγείες σας πελάτες

Πείτε μας σε ποιο γήπεδο θέλετε να σας παίξουμε, μπας και καταφέρετε να μας κερδίσετε. Σε Γλυφάδα, Ρέντη, Τροκαντερό, Μετς, δεν μπορέσατε.
Λένε πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και στην περίπτωση του Θρύλου με τον Παναθηναϊκό στο βόλεϊ, ισχύει σε κάθε περίπτωση.
Έξι νίκες είχαμε εμείς πέρυσι, τρεις αυτοί, αλλά αξίζει να αναφερθεί πως οι τελικοί του πρωταθλήματος ήταν 3-1 υπέρ μας, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου που έγινε στο Τροκαντερό, επικρατήσαμε με 3-2 σετ, κατακτώντας το θεσμό.
Τους έχουμε κερδίσει λοιπόν στη Γλυφάδα δύο φορές πέρυσι, στο Ρέντη άλλες τόσες, μία στο Τροκαντερό στον τελικό του Κυπέλλου, όπως προαναφέρθηκε, αλλά και στο Παγκράτι.
Πήγαν εκεί επειδή δεν μπορούσαν να βρουν άλλο γήπεδο και προσπάθησαν με ό,τι μέσο είχαν και δεν είχαν να μας κερδίσουν. Κι όμως, ούτε εκεί τα κατάφεραν, έχασαν με 2-3 σετ και ίσως τώρα να σκεφτούν σε ποιο άλλο γήπεδο μπορούν να μας αντιμετωπίσουν, ώστε να έχουν μερικές ελπίδες.
Πέραν της πλάκας, ο Ολυμπιακός, παρόλο που δεν είναι σε καμία περίπτωση έτοιμος, μπόρεσε να αφήσει το στίγμα του σε μια εχθρικότατη έδρα και μπορεί να έκανε 40(!) λάθη, έδειξε, πάντως, πως αρχίζει και λειτουργεί όπως θέλει ο Κρίστιανσον. Και επειδή δεν κάνουμε κωλοτούμπες, κανένα πρωτάθλημα δεν κρίθηκε από την 4η αγωνιστική και φυσικά ούτε και το φετινό μετά τη νίκη μας.
Απλά, όπως γράφαμε, ο νικητής ανέβασε το πρεστίζ του και βελτίωσε την ψυχολογία του... Μπράβο λοιπόν στους παικταράδες μας, που αλλαγμένοι κατά 9/12 σε σχέση με πέρυσι, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και πέρασαν από το Μετς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: