Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Έδωσαν όρκο τιμής

Όρκο νίκης έδωσαν οι παίκτες μας στο ντέρμπι με τον χιουμορίστα, όπως είπε ο Γκαλίτσιος και αφού έπαιξαν με πάθος, πήραν τη νίκη.
"Γνωρίζαμε από πριν το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε. Δώσαμε όρκο νίκης, παίξαμε με πολύ πάθος και θέλαμε το παιχνίδι και τους 3 βαθμούς. Αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε το ματς.
Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Άλλο παιχνίδι είναι με τον Ηρακλή και άλλο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Εμείς οφείλουμε να εμφανιζόμαστε σοβαροί σε κάθε παιχνίδι και να δίνουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε. Ήμασταν αποφασισμένοι και ξέραμε ότι ήταν δύσκολο ματς", ήταν τα πρώτα λόγια του Γκαλίτσιου στο Sentra Fm για να συνεχίσει σχετικά με τα προβλήματα του Ολυμπιακού.
"Είχαμε αρκετές απώλειες σημαντικών παικτών. Δίνουμε όλοι τα πάντα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Αυτό κάναμε και χθες. Δεν ασχολούμαστε με το τι λένε οι αντίπαλοι. Κοιτάμε την δουλειά μας και αποδείξαμε μέσα στο γήπεδο ποιος είναι ο καλύτερος. Αυτό έγινε και χθες και πήγαν όλα καλά".
Από εκεί και πέρα, μίλησε για τις ευκαιρίες που παίρνει από τον Ζίκο. "Αυτά έχει το ποδόσφαιρο, δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει η επόμενη μέρα. Πρέπει να δουλεύω καθημερινά, να αποδεικνύω ότι είμαι σε καλή κατάσταση και να δείχνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της.
Όταν κάποιος παίκτης βρίσκεται σε καλή κατάσταση είτε έχουμε ελλείψεις είτε όχι, πρέπει να αποδεικνύει ότι αξίζει μια θέση βασικού. Ο Ζίκο είναι πολύ κοντά στους ποδοσφαιριστές, έχει καλή επικοινωνία με όλους και έχει καταφέρει να δέσει την ομάδα σε μεγάλο βαθμό. Υπάρχει καλύτερη επικοινωνία, αλλά και καλύτερο κλίμα μέσα στην ομάδα. Έχει επιθετική νοοτροπία. Μας κάνει να χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο".
Εν συνεχεία, για το αν περίμενε την 11άδα του ΠΑΟ, απάντησε. "Όχι, δεν περιμέναμε αυτές τις επιλογές από τον Παναθηναϊκό. Αλλά ήταν ό,τι καλύτερο για εμάς. Το παιχνίδι ήταν αρκετά δύσκολο. Πετύχαμε δύο σημαντικά γκολ, είχαμε ευκαιρίες και για περισσότερα αλλά δεν τα καταφέραμε. Αυτό που μετράει όμως είναι οι τρεις βαθμοί", ανέφερε ο αμυντικός μας, για να συνεχίσει σχετικά με την επίσκεψη του Κόκκαλη στο Ρέντη, που όπως όλοι είδαμε, έκανε καλό.
"Όταν έχεις τον πρόεδρο κοντά στην ομάδα είναι πολύ σημαντικό για τους παίκτες. Είμαστε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ίσως να βοήθησε η επίσκεψη του προέδρου μετά το παιχνίδι με τα Γιάννενα, μας μίλησε σκληρά. Είμαστε απόλυτα συνειδητοποιημένοι για να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει".
Τέλος, για τη μάχη του τίτλου, είπε. "Είναι νωρίς ακόμα, αλλά νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: