Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

"Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα"

Η εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στην Χόνβεντ δεν ήταν σε καμία περίπτωση η αναμενόμενη και εύλογα ήρθε η ήττα με 12-10 στην Βουδαπέστη για την πρεμιέρα της Ευρωλίγκα του πόλο.
Μπορεί οι Ούγγροι να μην θυμίζουν την ομάδα του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά είναι σε θέση να εκμεταλλευτούν τα λάθη και τις αδράνειες του αντιπάλου, ειδικά μέσα στην έδρα τους και επιπλέον όταν η άλλη ομάδα δεν έχει βρει ακόμα το ρυθμό και την ταυτότητά της.
Πλέον, η αναμέτρηση με την Μπούντβα στο Παπαστράτειο (16/12, 18:00, Eurosport 2) είναι κομβική και δεν χωράει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Η ομάδα από το Μαυρoβούνιο, προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 9-3 από την Παρτιζάν, επομένως σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος το συγκρότημα του Βαγγέλη Πάτερου μπαίνει και πάλι δυναμικά στο κυνήγι της πρόκρισης, μέσω κυρίως της δεύτερης θέσης.
Ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου ήταν ο κορυφαίος των ερυθρολεύκων, πετυχαίνοντας πέντε γκολ, αλλά δεν μπορούσε να νικήσει μόνος του τους Μαγυάρους. Ο 33χρονος περιφερειακός, τόνισε μεταξύ άλλων ότι "δυστυχώς χάσαμε ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε. Ήταν θεωρητικά το πιο εύκολο από τα εκτός έδρας, αλλά δώσαμε την ευκαιρία στη Χόνβεντ να πάρει αυτό που θέλαμε πολύ", ενώ συνέχισε, λέγοντας ότι "η άμυνά μας πήγε πολύ άσχημα. Δεν πιέσαμε όπως θα έπρεπε και δεν ακολουθήσαμε τις οδηγίες του προπονητή".
Ο κάπτεν των νταμπλούχων Ελλάδας αναφέρθηκε στην Χόνβεντ και τόνισε ότι δεν άλλαξε η άποψή του πως είναι χειρότερη του Ολυμπιακού και δεν έχει τους παίκτες του, ενώ είπε ακόμα ότι πρέπει πάση θυσία να έρθει η νίκη με την Μπούντβα στις 16 Δεκεμβρίου στο Παπαστράτειο. Πάντως, έκλεισε με το "ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε".

Δεν υπάρχουν σχόλια: