Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Προετοιμασία για την Μπούντβα

Η ήττα από την Χόνβεντ έχει βρει την θέση στο χρονοντούλαπο της ιστορίας και άπαντες στον Ολυμπιακό κοιτάζουν την επόμενη μέρα. Αυτή περιλαμβάνει ανασυγκρότηση, προβληματισμός για τα κενά απόδοσης και για τα αίτια του αρνητικού αποτελέσματος κόντρα στην θεωρητικά ασθενέστερη ομάδα του τρίτου ομίλου της Ευρωλίγκα.
Βέβαια, καλύτερα που ήρθε τώρα αυτό το χαστούκι προκειμένου να διορθωθούν πιο γρήγορα τα κακώς κείμενα και να μην κουκούλωνε μια ενδεχόμενη νίκη την προβληματική εικόνα του Ολυμπιακού από το ξεκίνημα της σεζόν. Πλέον, μπροστά είναι η Μπούντβα (16/2, 18:00, Eurosport 2) στο κλειστό Κολυμβητήριο του Πειραιά και η νίκη φαντάζει επιτακτική όσο ποτέ προκειμένου να παραμείνει η ομάδα στο κυνήγι της πρόκρισης στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης.
Αν οι παίκτες του Βαγγέλη Πάτερου καταφέρουν να πάρουν τη νίκη, τότε η Μπούντβα μένει πολύ πίσω, διότι θα έχει ήδη δυο ήττες από τις βασικές αντιπάλους της. Πάντως, η ομάδα του Μαυροβουνίου είναι αρκετά ισχυρή και μόνο εύκολη δεν θα είναι η δουλειά των ερυθρολεύκων. Ο κόσμος πρέπει να δώσει δυναμικό παρών στο Παπαστράτειο και να σπρώξει τους παίκτες με τον μοναδικό του τρόπο

Δεν υπάρχουν σχόλια: