Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Τους πήραμε την παρθενιά

Τι μεθύσι είναι αυτό! Ευχαριστώ και τον Θεό που μ' έκανε Ολυμπιακό. Θρύλε είσαι το κάτι άλλο. Κάτι το μοναδικό. Η καλύτερη Κυριακή της ζωής μας. Σε ευχαριστούμε για τις μεγάλες στιγμές που μας χαρίζεις και συνεχίζουμε μαζί σου. Γι΄ αυτό έχουμε αφιερώσει την ζωή μας στην μεγαλύτερη ομάδα της χώρας.
Γι' αυτό η ζωή μας είναι κόκκινη και άσπρη και ριγέ. Θρύλε είσαι αρρώστια που δεν γίνεται καλά.Φέρτε μας τον ψυχίατρο. Τα έχουμε χάσει. Τι ήταν αυτό ρε παιδιά; Τους ξεσκίσαμε όπου τους πετύχαμε. Μέσα σε μία ημέρα τους διαλύσαμε παντού.
Όσο νυχτώνει… Ξεκινήσαμε Κυριακή και τελειώσαμε τα πρώτα λεπτά της Δευτέρας. Ρε τόσο πολύ σας άρεσε. Από το ένα γήπεδο στο άλλο. Τι τρέλα είναι αυτή. Τι ηδονή, Θεέ μου. Μόνο ο Ολυμπιακός τα κάνει αυτά και κανένας άλλος. Γλέντι παντού. Μεθυσμένοι είμαστε ρε Ολυμπιακάρα. Τους έστειλες αδιάβαστους τους καλύτερους μας πελάτες. Άντε γεια. Σας περιμένουμε, δεν χορτάσαμε θέλουμε κι άλλο. Και το φοβερό ξέρετε ποιο είναι; Στον Πειραιά τους πήραμε την "παρθενιά".

Αήττητοι ήρθαν σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και τελικά πάρτε να 'χετε. Ήττα στο ένα ήττα και στο άλλο. Και ο Θρύλος γλεντάει. Ο Πειραιάς πανηγυρίζει, είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε την ομάδα με τα ερυθρόλευκα. Την ομάδα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος. Σκυμμένα κεφάλια να βλέπουμε και τίποτα άλλο. Ποτέ δεν θα σας αφήσουμε να σηκώσετε κεφάλι.Αυτή η χρονιά είναι δικιά μας παντού. Ευχαριστούμε και τους παίκτες του ποδοσφαίρου και αυτούς του μπάσκετ. Μας κάνατε περήφανους, τους διαλύσατε. Και μην ξεχνάμε και το άλλο μάγκες. Έχουν χάσει παντού. Σε όλα τα αθλήματα. Ήττα στο πόλο, ήττα στο βόλεϊ ανδρών, ήττα στο βόλεϊ γυναικών, ήττα στο πινγκ πονγκ, ήττα από τους εφήβους. Ρε όπου σας πετυχαίνουμε. Παντού ήττες. Οι… ήττες είναι αμέτρητες Παναθηναϊκέ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: