Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

"Όλοι θέλουν να κερδίζουν στα ντέρμπι"

Τον Παναθηναϊκό έχουν αποκλειστικά στο μυαλό τους παίκτες και τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν ήδη αφήσει πίσω τους την ήττα στο Βελιγράδι από την Παρτιζάν, στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα. Αν και «είναι μακρύς ο δρόμος», όπως παραδέχθηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης, οι γηπεδούχοι θέλουν μόνο τη νίκη στο αυριανό ντέρμπι στο ΣΕΦ, καθώς «όλοι θέλουν να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια», όπως παραδέχεται ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος.
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:
«Είναι ένα ντέρμπι που γίνεται αρκετά νωρίς, αλλά η νίκη σ’ αυτά τα παιχνίδια είναι σίγουρα ξεχωριστή. Εμείς θέλουμε να παίζουμε τέτοια παιχνίδια για να γινόμαστε καλύτεροι. Όσο βελτιώνουμε τη συγκέντρωση και την ηρεμία μας σε μεγάλο κομμάτι του παιχνιδιού, τότε τόσο περισσότερο αποτελεσματικοί θα είμαστε. Η ήττα στο Βελιγράδι όπως και όλες οι ήττες πρέπει να μας κάνουν πιο σκληρούς. Οι δυσκολίες πρέπει να σε δυναμώνουν γιατί η σεζόν τώρα ξεκίνησε και ο δρόμος είναι μακρύς».
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ:
«Κάθε φορά που παίζουμε με τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι είναι ξεχωριστό έστω κι αν βαθμολογικά μπορεί να μη σημαίνει πολλά όπως μας έχει διδάξει η ιστορία. Οι παίκτες και των δύο ομάδων θέλουν να παίζουν και να κερδίζουν τέτοια παιχνίδια. Θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου που θα γεμίσει το γήπεδο θα πάρουμε τη νίκη. Το παιχνίδι στο Βελιγράδι έχει τελειώσει για εμάς. Πήραμε ένα καλό μάθημα και συνεχίζουμε. Δεν προλαβαίνουμε να μένουμε πίσω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: