Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Οκτώ στα οκτώ οι γαυρίνες

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στην Α1 βόλεϊ γυναικών. Οι Πειραιώτισσες είναι πραγματικά ασταμάτητες και μετατρέπουν σε περίπατο κάθε παιχνίδι. Αυτό έκαναν και κόντρα στον Πανιώνιο που στο κλειστό γήπεδο της Νέας Σμύρνης επικράτησαν με 3-0 σετ και σημείωσαν την όγδοη νίκη τους σε ισάριθμα παιχνίδια.
Τα κορίτσια του Γιάννη Νικολάκη δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ είναι αποδεικνύουν ότι είναι αποφασισμένα φέτος να σηκώσουν την κούπα. Είναι νωρίς ακόμα για τέτοια, αλλά με τις εμφανίσεις που πραγματοποιούν και το βόλεϊ που παίζουν δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και κανέναν.
Στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο πραγματοποίησαν ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση και έφθασαν εύκολα στην επικράτηση. Στο πρώτο σετ τα κορίτσια μας ήταν συγκλονιστικά και έκαναν ό,τι ήθελαν τις αντιπάλους τους. Βρέθηκαν να προηγούνται με 16-23 και τελικά πήραν το σετ με 17-25. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο σετ με τις "ερυθρόλευκες" να είναι σε μόνιμη βάση μπροστά στο σκορ. Τελικά πήραν το σετ με 18-25 και έκαναν το 0-2. Το παιχνίδι ήταν στα χέρια μας και δεν θα μπορούσε να χαθεί ούτε το ματς, αλλά ούτε και η καθαρή νίκη. Στο τρίτο σετ είναι αλήθεια ότι υπήρξε χαλάρωση από τις παίκτριες μας.
Παρόλα αυτά δεν γινόταν να χάσουμε το σετ.
Ο Ολυμπιακός το πήρε επικρατώντας με 22-25 και έτσι έφθασε σε ακόμα μία άνετη επικράτηση. Έτσι η ομάδα μας παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας μόνη πρώτη και συνεχίζει.
Τα σετ: 17-25, 18-25, 22-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: