Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2009

Στο στόχαστρο και ο Ιλάν

Στην μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού και της Σέλτικ βρίσκεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γαλλίας ο επιθετικός της Σεντ Ετιέν, Ιλάν.
Ο 29χρονος Βραζιλιάνος στράικερ, ο οποίος έχει στην κατοχή του κοινοτικό διαβατήριο σύμφωνα με το "mercato365" ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης του.
Το συμβόλαιο του υψηλόσωμου (1.81μ.) κυνηγού εκπνέει το καλοκαίρι του 2010 και η Σεντ Ετιέν ψάχνει να βρει ομάδα να τον πουλήσει, καθώς κινδυνεύει να τον χάσει χωρίς να βάλει ευρώ στα ταμεία της.
Ο ίδιος ο παίκτης πάντως δήλωσε άγνοια για το φημολογούμενο φλερτ με τον Ολυμπιακού τονίζοντας πως όλα είναι ανοικτά σχετικά με το μέλλον του στην Σεντ Ετιέν.
"Δεν ξέρουμε, ακόμα, τι θα γίνει. Προς το παρόν θα αγωνίζομαι με τη φανέλα της Σεν Ετιέν, τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβρη. Αν δεν έχω κάτι μέχρι τότε ικανοποιητική πρόταση τότε θα παραμείνω στην ομάδα μέχρι το Μάιο και μετά βλέπουμε αν θα πάω αλλού.
Θα εξαρτηθεί από τις εμφανίσεις μου. Οι περισσότεροι από μας που παίζουμε τώρα στη Σεντ Ετιέν έχουμε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι. Αν δεν τα πάμε καλά φέτος, δε θα πάμε πουθενά, δε θα πάρουμε καμία μεταγραφή".
Ο Ιλάν είναι στην Σεντ Ετιέν από το 2006 και σε 95 συμμετοχές έχει στο ενεργητικό του 25 γκολ, ενώ κόντρα στον Ολυμπιακό στον θεσμό του UEFA την περσινή σεζόν είχε σημειώσει 2 τέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: