Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Οι εισηγήσεις του Ζίκο

Προτάσεις από τη Μάντσεστερ Σίτι και την Σπόρτινγκ Λισσαββώνας αποκάλυψε ότι είχε πριν έρθει στον Ολυμπιακό ο Ζίκο και μίλησε ξανά με τα καλύτερα λόγια για τον Ντέιβιντ.
«Ήθελα πολύ τον Ντέιβιντ. Έχω πολύ καλή γνώμη για αυτόν, τόσο ως ποδοσφαιριστή όσο και ως χαρακτήρα. Και στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας όσο και στον Ολυμπιακό ήθελα να τον πάρω, όμως το κόστος μίας τέτοιας μεταγραφής είναι υψηλό» δήλωσε στη «Vatan» και εκτός των άλλων αναφέρθηκε ακόμα στις άλλες προσφορές που είχε στα χέρια του:
«Τα σκεφτήκαμε όλα με τον αδερφό μου, όταν είδαμε τις προτάσεις της Μάντσεστερ Σίτι και της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. Τα μελετήσαμε αλλά δεν δώσαμε απαντήσεις, γιατί πολύ απλά δεν είχαμε εγγυήσεις για το μέλλον μας στον πάγκο. Θα μπορούσα δηλαδή τώρα να προπονώ τη Σίτι».
Τέλος, ο Ζίκο αναφέρθηκε στον Γκοκχάν («Πιστεύω ότι αν έμενα στη Φενέρ θα μπορούσε τώρα να παίζει στην Μάντσεστερ ή στην Μπάγερν»), αλλά και στην αγαπημένη του τουρκική ομάδα («Μπορώ να παρακολουθώ την Φενέρ τώρα που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Πιστεύω ότι θα είναι πρωταθλήτρια»).

Δεν υπάρχουν σχόλια: