Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Χωρίς Ντουντού και Ζαϊρί η προπόνηση

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι έδωσαν όλοι κανονικά το παρόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Μαζί τους ήταν και ο Ζίκο, αν και οι κακές γλώσσες τον ήθελαν να συνεχίζει τις διακοπές του.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού πριν από την πρωινή προπόνηση μίλησε στους παίκτες της ομάδας: "Καλώς επιστρέψατε. Ελπίζω να περάσατε καλά με τις οικογένειές σας και να ξεκουραστήκατε.
Μας περιμένει μία δύσκολη χρονιά και ο πρώτος αγώνας είναι κοντά. Θα δουλέψουμε αυτές τις μέρες πολύ στην φυσική κατάσταση και από το Σάββατο θα ξεκινήσουμε με μπάλα".
Μετά την πατροπαράδοτη επίσκεψη στην ζυγαριά, η προπόνηση περιελάμβανε τρέξιμο σε χαλαρούς ρυθμούς. Το απόγευμα αναμένεται να χωριστούν σε 2 γκρουπ με πολύ τρέξιμοτρέξιμο.
Δεν έλαβαν μέρος οι Ντουντού, που έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και Ζαϊρί που έχει ίωση, ενώ έλαβε μέρος κανονικά ο Λούα Λούα.
Τέλος, ο Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και δείχνει να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Ο Σουηδός, θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς με την ΑΕΚ.
Τις ασκήσεις έκανε ο Σαντάνα, ενώ ο αδελφός του Ζίκο θα απουσιάσει για 3 μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: