Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Μοίρασαν χαμόγελα και δώρα

Το Μουσείο του Ολυμπιακού γέμισε από παιδικές φωνές και πολλά χαμόγελα μικρών παιδιών καθώς η Novo Nordisk σε συνεργασία με την ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσαν μια εκδήλωση για το ίδρυμα προστασίας αυτιστικών ατόμων και πιο συγκεκριμένα για το παράρτημα του Πειραιά. Του ερυθρόλευκους εκπροσώπησαν ο Γιοτάμ Χαλπερίν και ο Γιάννης Μπουρούσης…
ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ: «Το δώρο του να είμαστε καλαθοσφαιριστές δεν έχει καμία σχέση με το δώρο να δίνουμε έστω και ένα μικρό χαμόγελο σε αυτά τα παιδιά και να τα κάνουμε χαρούμενα έστω και για λίγες στιγμές. Είμαστε ευλογημένοι που έχουμε την δυνατότητα να κάνουμε χαρούμενα μικρά παιδιά. Εμείς κάθε μέρα αντιμετωπίζουμε άμυνες και επιθέσεις και αυτά τα παιδιά κάθε ημέρα αντιμετωπίζουν την ζωή και αυτό είναι πολύ πιο σημαντικό και για αυτό όλοι είμαστε υπερήφανοι για αυτά και για την προσπάθεια που κάνουν και όπως είπα ακόμα και αν έχουμε αυτή τη μικρή ευκαιρία για 10-15 λεπτά να τα κάνουμε χαρούμενα είναι πάρα πολύ σημαντικό».
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: «Δεν θα πρέπει να βρισκόμαστε κοντά στα παιδιά μόνο τις ημέρες των εορτών, πρέπει να γίνονται και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και να βρισκόμαστε κοντά σε αυτά τα παιδιά που μας βλέπουν από την τηλεόραση και χαίρονται με εμάς τους αθλητές. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που μέσα από την δουλειά που κάνω μπορώ και δίνω χαρά σε αυτά τα παιδιά και αισθάνομαι κι εγώ σα μικρό παιδί όταν βρίσκομαι κοντά τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: