Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2009

Το μήνυμα του Χαλπερίν στον κόσμο

Από την ημέρα που επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού και στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας. Κόντρα στον Πανιώνιο δεν τα κατάφερε αλλά έκανε την αυτοκριτική του και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια…
«Όλοι είμαστε απογοητευμένοι από την ήττα από τον Πανιώνιο και αν είμαστε επαγγελματίες και δυνατοί , που είμαστε θα πρέπει να παίξουμε δυνατά την Τετάρτη κόντρα στον Άρη γιατί είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου και δεν έχουμε το περιθώριο να ηττηθούμε αλλά πιστεύω ότι τα κρίσιμα παιχνίδια τώρα έρχονται. Πιστεύω ότι η ήττα από τον Πανιώνιο μας προβλημάτισε και μας ανησυχεί αλλά ανήκει στο παρελθόν καθώς τώρα έρχονται τα κρίσιμα παιχνίδια και εκεί πρέπει να πάρουμε τις νίκες. Πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα που έχουμε στα εκτός έδρας παιχνίδια καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που δεν παίζουμε καλά μακριά από το ΣΕΦ αφού στο γήπεδο μας παίζουμε συνήθως καλά τώρα πρέπει να δούμε ,όμως, τι κάνουμε λάθος μακριά από την έδρα μας. Είμαστε αρκετά έμπειροι και αρκετά έξυπνοι για να ξεπεράσουμε αυτό το πρόβλημα.
Ποτέ δεν τέθηκε θέμα ότι υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο καθώς ξέρουμε ότι είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και παίζει πολύ καλά μες το γήπεδο της και πήραμε αυτό το παιχνίδι πολύ σοβαρά ωστόσο μερικές φορές δεν πηγαίνουν τα πράγματα όπως τα θέλεις και σίγουρα είναι μια άσχημη ήττα αλλά μπορούμε και πρέπει να την ξεπεράσουμε.
Ξέρω ότι οι φίλαθλοι μας είναι απογοητευμένοι από την ήττα από τον Πανιώνιο όπως είπα όμως τα κρίσιμα παιχνίδια τώρα έρχονται και όπως μας έχουν δώσει δύναμη όταν παίζουμε μέσα στο γήπεδο μας έτσι και τώρα θέλουμε την στήριξη τους και θέλω να τους ευχηθώ χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: