Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Κορυφαίος στη Σερβία ο Τεόντοσιτς

Μετά τον Λίνας, ήταν η σειρά του Μίλος να αναδειχτεί σε κορυφαίο μπασκετμπολίστα στη χώρα του. Οι διακρίσεις για τους ερυθρόλευκους, δεν σταματούν.
Ο Κλέιζα, αναδείχτηκε πρόσφατα σε καλύτερο παίκτη στη Λιθουανία και λίγο αργότερα, ήταν η σειρά του Μίλος, αλλά για τη Σερβία φυσικά.
Ως εκ τούτου, ο Μίλος κατάφερε να αναδειχτεί σε κορυφαίο Σέρβο της χρονιάς, σύμφωνα με την εφημερίδα Novosti, κάτι που δείχνει πόσο καλό και ποιοτικό ρόστερ έχει η ομάδα μας.
Για την ανάδειξή του σε κορυφαίο, μεγάλο ρόλο έπαιξαν οι εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό και την Εθνική της χώρας του, αν και ο ίδιος φρόντισε να μην ξεχάσει τους συμπαίκτες του.
"Η αναγνώριση αυτή σημαίνει πολλά για μένα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την τιμή που μου κάνατε. Δεν θα τα είχα καταφέρει, πάντως, χωρίς τους συμπαίκτες μου στην Εθνική και τον Ολυμπιακό. Σε αυτούς χρωστάω τη μισή επιτυχία", ήταν τα λόγια του Μίλος, που βοήθησε τη Σερβία όσο κανείς άλλος, να κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο ευρωμπάσκετ της Τουρκίας, πίσω από την Ισπανία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: