Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Κρέμονται από τα χείλη του Μπεν Αρφά

Είναι γνωστό ότι ο μεγάλος μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Αυτός είναι ο εκλεκτός της ομάδας του Πειραιά και αυτόν προσπαθεί να ντύσει στα ερυθρόλευκα τις τελευταίες ημέρες.
Όπως κάθε μεγάλος στόχος έτσι και αυτός δεν είναι εύκολος, αλλά οι πρωταθλητές το παλεύουν με όλες τους τις δυνάμεις. Τα δεδομένα είναι γνωστά και η επιβεβαίωση ήρθε και από την πλευρά της Μαρσέιγ την Δευτέρα το βράδυ.Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την ομάδα της Μασσαλίας.
Οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για να γίνει αυτή η μεγάλη μεταγραφή. Αυτό που μένει είναι η απάντηση του παίκτη. Αυτό, άλλωστε είπε και ο αθλητικός διευθυντής της Ολιμπίκ, Ζοσουά Ανιγκό. Αυτήν την περίοδο 22χρονος ποδοσφαιριστής κάνει διακοπές και εξελίξεις θα δρομολογηθούν στις 2 Ιανουαρίου.Οι Πειραιώτες έχουν δώσει μεγάλη μάχη και δεν πρόκειται να καταθέσουν εύκολα τα όπλα. Είναι αποφασισμένοι να κάνουν υπομονή και να περιμένουν τα ευχάριστα νέα από την Γαλλία.
Μέσα στο σαββατοκύριακο λογικά θα έχουμε εξελίξεις για το θέμα με τον Μπεν Αρφά. Από την άλλη, όμως, οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να περιμένουν για πάντα την απάντηση του ποδοσφαιριστή. Ναι μεν αναμένουν την απάντηση του 22χρονου άσου, αλλά όχι για πολύ ακόμα. Δεν γίνεται, άλλωστε ο Ολυμπιακός να χάσει χρόνο και στο φινάλε να την… πατήσει όπως το καλοκαίρι.
Σίγουρα, όμως, πρόκειται για μία πολύ δύσκολη υπόθεση που χρειάζεται μεγάλη υπομονή και όπως προαναφέραμε στον Πειραιά είναι διατεθειμένοι να κάνουν ακόμα, αλλά όχι για μια… ζωή. Έτσι τα δεδομένα στην συγκεκριμένη υπόθεση μένουν ως έχουν. Ο Ολυμπιακός τα έχει βρει με την Μαρσέιγ, περιμένει την απάντηση του παίκτη, αλλά πάντα υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία

Δεν υπάρχουν σχόλια: