Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2009

Υπογράφει συμβόλαιο ο Σκούρτης

Ένας από τους παίκτες που ξεχωρίζουν στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού είναι ο Βασίλης Σκούρτης. Ο 17χρονος έχει κλέψει την παράσταση στο πρωτάθλημα Κ21 της Σούπερ Λίγκα έχοντας σημειώσει 18 γκολ.
Σύντομα, μάλιστα θα υπογράψει και επαγγελματικό συμβόλαιο και θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα. Αυτό άλλωστε το είχε ζητήσει και ο Ζίκο από τις πρώτες του ημέρες στον Πειραιά, ενώ στο παρελθόν είχε εκφραστεί με εγκωμιαστικά σχόλια για τον παίκτη και ο Σωκράτης Κόκκαλης.
Για τον Σκούρτη γίνονται προσπάθειες να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα και το θέμα του βρίσκεται σε καλό δρόμο. Στο μεταξύ, όμως, έχει δεχτεί πρόσκληση από την εθνική ομάδα της Αλβανίας για να φορέσει την φανέλα της σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στην Τουρκία.
Ο Σκούρτης είχε παίξει και στην εθνική Νέων της Αλβανίας και τώρα θα αγωνιστεί και στην ανδρική ομάδα. Ο 17χρονος φορ έκανε αποδεκτή την πρόκληση της αλβανικής ομοσπονδίας. Θα αγωνιστεί κανονικά, δηλαδή, αλλά αυτό το γεγονός δεν επηρεάζει σε καμία περίπτωση τις προσπάθειες που γίνονται για να αποκτήσει την ελληνική υπηκοότητα. Απλά ο Σκούρτης από την στιγμή που θα αγωνιστεί με την ανδρική ομάδα της Αλβανίας δεν θα μπορέσει να φορέσει την φανέλα της εθνικής Ελλάδας.
Ο νεαρός επιθετικός έκανε δεκτή την πρόσκληση, αφού είναι μεγάλη πρόκληση σε τόσο νεαρή ηλικία να αγωνιστεί σε ανδρική εθνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: