Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

Πιάνει λιμάνι ο Μπεν Αρφά

Πέφτουν σαν βροχή τα γαλλικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο πως o Mπεν Αρφά είναι πολύ κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό.
Συγκεκριμένα το έγκυρο γαλλικό περιοδικό "France Football" αναφέρει πως η αρχική πρόταση των Πειραιωτών είχε να κάνει με τον δανεισμό του 22χρονου μεσοεπιθετικού τον Γενάρη με οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2010 έναντι του ποσού των 8.000.000 ευρώ.
Στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων αυτό δεν έγινε δεκτό από την διοίκηση της Μαρσέιγ με τους "ερυθρόλευκους" να απαντούν άμεσα με ισόποση προσφορά προκειμένου να πιάσει Λιμάνι ο αριστεροπόδαρος εξτρέμ.
Το ευρέως γνωστό περιοδικό σε όλη την Ευρώπη "France Football" τονίζει πως η ομάδα της Μασσαλίας θα πρέπει να απαντήσει στον Ολυμπιακό εντός της εβδομάδας. Η Τετάρτη (23/12) χαρακτηρίζεται κρίσιμη μέρα για τις εξελίξεις στην ενδεχόμενη μεταγραφή του Μπεν Αρφά στον Ολυμπιακό καθώς πιθανότατα μετά το παιχνίδι με την Οσέρ η διοίκηση της "Ολιμπίκ Μαρσέιγ" θα πρέπει να απαντήσει, θετικά ή αρνητικά, στην άκρως δελεαστική πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδος.
Το δημοσίευμα αναφέρεται και στο "χρυσό" συμβόλαιο που προσφέρουν οι Πειραιώτες στον Μπεν Αρφά ώστε να πείσουν τον ποδοσφαιριστή να φορέσει από τον Ιανουάριο τα "ερυθρόλευκα". Αν συμφωνήσει ο Γάλλος μεσοεπιθετικός τότε θα αμειφθεί πλουσιοπάροχα καθώς η πρόταση του Ολυμπιακού είναι για τριετές συμβόλαιο με οικονομικές αποδοχές που θα φτάσουν συνολικά τα 9.5000.000 ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: