Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Στήνουν τον Ολυμπιακό στον τοίχο


Εκδικάστηκε σήμερα το μεσημέρι η υπόθεση του Ολυμπιακού για τα επεισόδια στην Καβάλα. Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τον ίδιο τον πρόεδρο της Superleague κ. Πατέρα με τις δηλώσεις του και τις ανακοινώσεις προδιαθέτει το τι έγινε. Είναι δεδομένο ότι θέλουν να στήσουν τον Ολυμπιακό στον τοίχο και να τον τιμωρήσουν με 1 ή 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που θα γίνει για πρώτη φορά για ΠΑΕ της Superleague μετά από 3 χρόνια! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο Ολυμπιακός καλείται να απολογηθεί για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του καθώς επίσης και για την συμπεριφορά του εκπροσώπου της ΠΑΕ Κ. Δουρέκα στον αγώνα ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα – ΠΑΕ Ολυμπιακός. Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14, 15 και 17 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Κατά την σημερινή ακρόαση ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού κ. Γιαννίκος τόνισε ενώπιον του αθλητικού δικαστή: "Δεν είναι δυνατόν να πληρώνει για όλα ο Ολυμπιακός. Ολοι ξαφνικά βγαίνουν και κάνουν δηλώσεις για το καλό του αθλήματος. Δεχόμαστε ότι κατηγορούμαστε για δυσφήμιση του αθλήματος όμως αυτό είναι δικό μας θέμα. Είναι θέμα της Superleague και των ομάδων και όχι της πολιτείας και των παραγόντων".
Από την μεριά της η ΠΑΕ Καβάλα είπε ότι στην πλευρά των οπαδών της Καβάλας είχαν μπει οπαδοί του ΠΑΟΚ οι οποίοι πέταξαν τα αντικείμενα στον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ολοι δέχθηκαν ότι η παρουσία της αστυνομίας ήταν ανεπαρκής.
ΥΓ: Ο Γιώργος Δαλούκας του συνδέσμου Θεσσαλίας θα διευθύνει τον κυριακάτικο αγώνα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Βοηθοί του θα είναι οι Ακρίβος και Μπαλτάς. Να θυμίσουμε ότι ο Δαλούκας φέτος έχει σφυρίξει τον Ολυμπιακό στα Γιάννενα (2-2) και στο ΟΑΚΑ με ΑΕΚ (2-1).

Δεν υπάρχουν σχόλια: