Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Επέστρεψε στην Αθήνα ο Κόκκαλης

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού έλειπε για μεγάλο χρονικό διάστημα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όμως τώρα είναι πίσω στην Ελλάδα και αρκετά πράγματα θα μπουν στη θέση τους.
Πρώτα απ' όλα, μπορεί ο προπονητής να εκδιώχθηκε, όπως άλλωστε επιθυμούσε η πλειοψηφία του κόσμου και αποτελούσε και την κοινή λογική βάσει δεδομένων, όμως αυτό ουδόλως σημαίνει ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα.
Επομένως, μέσα στο επόμενο διήμερο θα βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και θα ζητήσει ορισμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ.
Το σίγουρο ότι δεν πρόκειται να χαριστεί στους παίκτες, ούτε και θα τους υποδεχθεί με χαμόγελα και διάθεση για... συζήτηση. Θα καταστήσει σαφές ότι ο τίτλος ακόμα δεν έχει χαθεί και ότι πρέπει πάση θυσία να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας αρχής γονομένης από το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο.
Οι νίκες πρέπει να έρθουν σε όλα τα ματς, επομένως δεν υπάρχει καμία ανοχή για στραβοπατήματα, μιας και έχουν γίνει αρκετές γκέλες και μάλιστα μαζεμένες. Επίσης, αναμένεται να επισκεφτεί και τα γραφεία της ΠΑΕ για να συνομιλήσει με τους συνεργάτες του, δείχνοντας ξεκάθαρα ότι άπαντες πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να ξεκινήσει η τελική αντεπίθεση μήπως και σωθεί η σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: