Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Γελάει ο κόσμος...

Ενα ένα αρχίζουν και βγαίνουν στην φορά οι ενέργειες, ο χαρακτήρας και το στυλ του βραζιλιάνου προπονητή του Ολυμπιακού. Οταν το θέμα του Μπεν Αρφα ήταν σε εξέλιξη για τον Ολυμπιακό είχε έρθει στην Ελλάδα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Μέλη της διοίκησης ανάλαβαν να τον περιηγήσουν στο Καραϊσκάκη και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Ολα καλά από το Καραϊσκάκη, έμεινε ενθουσιασμένος, μέχρι όμως να συναντήσει τον Ζίκο.
Πήγε λοιπόν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη ο μάνατζερ και ήρθε η ώρα των συστάσεων με τον προπονητή του Ολυμπιακού. Χτυπάνε την πόρτα του γραφείου του και ανοίγει ο Βραζιλιάνος χωρίς ρούχα, μόνο με το σώβρακο.
Φυσικά περιττό να σας πούμε, αφού έχει γραφτεί κιόλας, ότι ο Ζίκο δεν είχε ιδέα ποιός είναι αυτός ο Μπεν Αρφα που ήθελαν να του φέρουν. Ιδέα!
ΥΓ: "Νυχτοπερπατάς", λέει ένα παλιό άσμα. Η πληροφορία μας είναι καθ'όλα έγκυρη αλλά δεν σχολιάστηκε από κανέναν, παρά μόνο από τους παίκτες. Ας μας εξηγήσει λοιπόν ο κύριος Ζίκο γιατί το βράδυ του Σαββάτου παράτησε τους παίκτες στις εγκαταστάσεις του Ρέντη και αυτός (μαζί με το επιτελείο του) το έσκασαν; Γιατί οι παίκτες του Ολυμπιακού βγήκαν το πρωϊ της Κυριακής για διατάσεις και δεν βρήκαν κανέναν να τους προπονήσει; Επιτρέπεται από την διοίκηση παραμονή αγώνα ο προπονητής να φεύγει από εκεί όπου έχει καταλύσει η αποστολή; Διάλυση βαρέσαμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: