Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Το... ξέσπασμα του αρχηγού

Υπάρχουν αρκετοί κακοί διαιτητές που με τις αποφάσεις τους προκαλούν τον κόσμο του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Επίσης, ΟΛΟΙ πρέπει να σέβονται τον Ολυμπιακό και τους λίγους ανθρώπους που έχουν απομείνει και βάζουν τα χρήματα τους για το καλό του αθλήματος όπως οι Αγγελόπουλοι.
Δυστυχώς ,όμως, αυτό δεν έχει γίνει αντιληπτό από όλους και τα πρώτα κρούσματα τα είχαμε δει στα ματς με τον Άρη, τον Πανιώνιο αλλά και το Περιστέρι. Και επειδή όλα αυτά είναι «μηνύματα» ενόψει της συνέχειας κάποιος έπρεπε να αντιδράσει και αυτό το έκανε ο αρχηγός του Ολυμπιακού, ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Και μην πει κανείς ότι ο Θοδωρής προκαλεί ή ότι δεν θέλει το καλό του ελληνικού μπάσκετ γιατί θα γελάσουν ακόμα και οι πέτρες…
Την αγάπη του και την υπερπροστασία του για το άθλημα την έχει «πληρώσει» ακόμα και με τις σχέσεις του με τον κόσμο του Ολυμπιακού… Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι όμως ήταν το φάουλ που δεν δόθηκε πάνω στον Βασιλόπουλο και το «πλάτς» στο χέρι του ακούστηκε μέχρι τα δημοσιογραφικά!
Ο «Τεό» θόλωσε, ένιωσε να πνίγεται και ξεστόμισε την ατάκα προς τον κύριο Γκούμα που είχε σφυρίξει και στη Νέα Σμύρνη… «πάλι τα ίδια; Όπως στη Νέα Σμύρνη;». Εκείνος θίχτηκε και τον απέβαλλε! Ο Θοδωρής έπραξε όπως πραγματικά αρμόζει στον αρχηγό του Ολυμπιακού και για αυτό κέρδισε και το χειροκρότημα του κόσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: