Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

Βλέπει Παρίσι ο Θρύλος

Μπορεί ο Ολυμπιακός να ήξερε εδώ και ημέρες τους αντιπάλους του αλλά μόλις οριστικοποιήθηκαν έγιναν και τα πρώτα σχόλια που έχουν ένα κοινό παρονομαστή… Δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι…
ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: « Εμείς φτιάχνουμε μια ομάδα που δε θέλει να βλέπει αντιπάλους και έδρες. Αυτό προσπαθούμε να δημιουργήσουμε από την πρώτη μέρα που ήρθαμε στην ομάδα και πιστεύω ότι σε ένα βαθμό το έχουμε καταφέρει. Αντιμετωπίζουμε τρεις ομάδες που έχουν κερδίσει το σεβασμό των αντιπάλων.
Η Καχα παρά τις μεγάλες αλλαγές που έκανε στο ρόστερ της έδειξε ότι είναι μια ομάδα που έχει χτίσει πάνω σε γερές βάσεις. Η Κιμκι μπορεί να είναι νέα στη διοργάνωση αλλά έχει προπονητή και παίκτες με εμπειρία από την Ευρωλίγκα που την έφεραν στην επόμενη φάση και η Τσιμπονα είναι μια ομάδα με τεράστια παράδοση που έχει μάθει να παλεύει ως το τέλος. Το ξέρουμε ότι δε θα έχουμε εύκολο έργο αλλά όταν θέλεις να φτάσεις στο Φαιναλ Φορ ξέρεις ότι ο δρόμος είναι δύσβατος».
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Τους αντιπάλους μας τους ξέραμε εδώ και μέρες. Απλά σήμερα έγινε επίσημο. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ήδη στο μυαλό μας τι μας περιμένει. Λένε πολλοί ότι ης κλήρωση είναι για μας βατή, αλλά δε θα συμφωνήσω. Αντιμετωπίζουμε τρεις ομάδες με ταλέντο κι αν δεν είμαστε έτοιμοι ψυχικά και σωματικά τότε θα δυσκολευτούμε ακόμα περισσότερο. Δεν κοιτάμε τα προημιτελικά γιατί πρώτα πρέπει να φτάσουμε εκεί κι έχουμε έξι βήματα να κάνουμε».
ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ: «Είναι η πρώτη φορά που μιλήσαμε με τους εκπροσώπους των άλλων ομάδων πριν την κλήρωση κι αυτό είναι σίγουρα κάτι διαφορετικό. Ο Ολυμπιακός τερμάτισε πρώτος στην Α φάση κι έτσι θέλουμε να μείνουμε ως το τέλος της διοργάνωσης ανεξαρτήτως αντιπάλων. Καμία ομάδα σε αυτό το επίπεδο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολη κι αυτό σημαίνει πως σεβόμαστε απεριόριστα τους αντιπάλους μας».
ΜΠΟΥΝΤΟΥΡΗΣ:«Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι έτοιμος να παίξει σε οποιαδήποτε έδρα και να κερδίσει. Αυτός είναι και ο στόχος του προπονητή. Η κλήρωση έγινε, προχωράμε, είδαμε τις πιθανές διασταυρώσεις και συνεχίζουμε την καθημερινή δουλειά προς το στόχο που έχουμε θέσει από την αρχή», τόνισε ο παλαίμαχος γκαρντ και πρόσθεσε: «Η ιστορία έχει δείξει πως πρέπει πάντα να είσαι σοβαρός και μία κλήρωση να μην σε κάνει να χαίρεσαι ή να απογοητεύεσαι. Αυτή είναι η φιλοσοφία της ομάδας μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: