Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2010

"Θέλουμε τη νίκη"

Με τον Θοδωρή Παπαλουκά στην σύνθεση του ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Άρη στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με αποκλειστικό σκοπό τη νίκη καθώς στο μυαλό των ερυθρόλευκων δεν υπάρχει η υπέρ τους διαφορά των δεκατεσσάρων πόντων του πρώτου αγώνα…
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ: «Η παρουσία του νέου προπονητή στον πάγκο του Άρη, δημιουργεί νέα δεδομένα στο παιχνίδι. Σίγουρα ο κύριος Μπλατ δεν προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας του αφού βρίσκεται μόλις λίγες μέρες εκεί, αλλά η παρουσία δημιουργεί έξτρα κίνητρο στους παίκτες. Για μας δεν αλλάζει κάτι. Είμαστε έτοιμοι να δείξουμε τη σοβαρότητα που απαιτεί το παιχνίδι και παίζοντας το δικό μας παιχνίδι να φτάσουμε στο στόχο μας. Δε μας ενδιαφέρει η διαφορά αλλά η νίκη και θα πρέπει να κοπιάσουμε για να την κατακτήσουμε».
ΓΙΟΤΑΜ ΧΑΛΠΕΡΙΝ: «Δεν υπάρχει η διαφορά των 14 πόντων στο μυαλό μας. Εμείς πάμε στη Θεσσαλονίκη για να κερδίσουμε όπως είχαμε κάνει και στο πρωτάθλημα. Το κύπελλο είναι ένας από τους τρεις στόχους μας και η πρόκριση στον τελικό μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σ’ αυτό. Ο Άρης έχει παίκτες με προσωπικότητα, παίκτες που ξέρουν να παίζουν μεγάλα παιχνίδια κι επίσης θα θέλουν όλοι να αφήσουν καλή εντύπωση στο νέο προπονητή. Όλα αυτά, συν την παρουσία του κόσμου κάνει το παιχνίδι εξαιρετικά δύσκολο. Θα πρέπει να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο για να επιστρέψουμε νικητές».
Την αποστολή στην Θεσσαλονίκη δεν ακολούθησαν οι Πάτρικ Μπέβερλι (που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ελλάδα), Ανδρέας Γλυνιαδάκης και Κώστας Σλούκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: