Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Με την ίδια συνταγή στο ΟΑΚΑ

Ο τελικός κυπέλλου στο Ελληνικό, θα αποτελέσει οδηγό στην προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει του δεύτερου συνεχόμενου, εντός συνόρων, ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αυτή τη φορά το παιχνίδι δεν κρίνει τρόπαιο, θα κρίνει όμως, σε μεγάλο βαθμό την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1.Από τον τελικό του κυπέλλου μέχρι και την Κυριακή η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα στις δύο ομάδες.
Οι "ερυθρόλευκοι" αναμένεται και πάλι να στηριχθούν στις περισσότερες λύσεις που διαθέτουν, και να ακολουθήσουν ξανά την τακτική της φθοράς και των πολλών αλλαγών.Ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ωστόσο, μόνο ήσυχος δεν είναι ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης.
Ο "δράκος" γνωρίζει ότι οι παίκτες του εύκολα μπορούν να κάνουν το λάθος και να επαναπαυθούν στα δεδομένα του πρόσφατου παιχνιδιού, κάτι που αν συμβεί ίσως να είναι καταστροφικό για τους "ερυθρόλευκους".Είναι γεγονός ότι το τεχνικό τιμ της ομάδας του Πειραιά, έδωσε μεγάλη προσοχή στο βίντεο του τελικού, με σκοπό να βελτιωθούν τα όποια λάθη έκαναν οι «ερυθρόλευκοι» στο συγκεκριμένο παιχνίδι και ειδικά στα τελευταία λεπτά. Η σημερινή προπόνηση έγινε σε κανονικούς ρυθμούς, αντίθετα με την προπόνηση της Πέμπτης, που οι ρυθμοί ήταν πιο χαλαροί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: