Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Τα σενάρια για την πρόκριση

Μόλις μια νίκη χωρίζει, πλέον, τον Ολυμπιακό από την πρώτη θέση του ομίλου του στο ΤΟΠ-16 της Ευρωλίγκα, μετά την επιτυχία της Κάχα Λαμποράλ στο… σπίτι της Χίμκι.
Η ομάδα του Γιαννάκη είναι αήττητη σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές και αν κερδίσει την επόμενη εβδομάδα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το συγκρότημα του Ιβάνοβιτς θα έχει εξασφαλίσει -για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά- το πλεονέκτημα έδρας για τα πλέι οφ, όπου κατά πάσα πιθανότητα θα βρει στο δρόμο της την Προκόμ.
Σε αυτό το ματς, όπως και σε εκείνο της τελευταίας αγωνιστικής με την Χίμκι στη Ρωσία, ο Ολυμπιακός παίζει για δύο αποτελέσματα.
Είναι μεν το φαβορί για την κατάκτηση του ροζ φύλλου, αλλά εξασφαλίζει την πρώτη θέση του ομίλου του ακόμη και στην περίπτωση που ηττηθεί με διαφορά μικρότερη από εκείνη που επιβλήθηκε των συγκεκριμένων ομάδων. Και όλα αυτά με την υποσημείωση ότι η Κάχα Λαμποράλ και η Χίμκι θα κερδίσουν την πάντοτε υπολογίσιμη Τσιμπόνα.
Θυμηθείτε πως ο πειραϊκός σύλλογος επικράτησε στη "Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα" της Κάχα Λαμποράλ με 89-85 και στη συνέχεια συνέτριψε τη Χίμκι στο ΣΕΦ με 87-69.

Δεν υπάρχουν σχόλια: