Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Το αίτημα έγινε δεκτό

«Ευχαριστούμε τη L.E.N. για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και μας ανέθεσε μία τόσο σημαντική διοργάνωση όπως είναι το φάιναλ 4 του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών" τόνισε ο πρόεδρος του ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ, Γιάννης Συγγελίδης
"Από την πλευρά μας θα ανταποκριθούμε και θα φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης. Είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοί μας στην Κέρκυρα θα σταθούν δίπλα στην ομάδα μας για την κατάκτηση ενός ακόμη ευρωπαϊκού κυπέλλου από τον Ολυμπιακό».
Γιάννης Κεντ(Μέλος Δ.Σ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π.-Βασικός χορηγός ομάδας πόλο γυναικών): «Ευχαριστούμε πολύ τη L.E.N. για την εμπιστοσύνη που μας έδειξε και την Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, Αντζελα Γκερέκου για τις συντονισμένες προσπάθειες που κάναμε ώστε να φέρουμε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό γεγονός στην πανέμορφη Κέρκυρα. Είμαι πολύ χαρούμενος που για πρώτη φορά στην ιστορία της η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού θα συμμετάσχει στο φάιναλ 4 του Τσάμπιονς Καπ ιδιαίτερα τώρα που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα και στην αγαπημένη μου Κέρκυρα. Θα προσπαθήσουμε για μία άρτια διοργάνωση και είμαι βέβαιος ότι οι φίλαθλοί μας στο νησί θα συμπαρασταθούν στην προσπάθεια του τεχνικού επιτελείου και των αθλητριών μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: