Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"Καυτός" Τσίλντρες εκτός έδρας

Μοιρασμένες είναι οι νίκες με τις ήττες για τον Ολυμπιακό, στα έξι παιχνίδια που κατάφερε να σημειώσει από είκοσι πόντους και πάνω ο Τζος Τσίλντρες, τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και τι σύμπτωση… Οι πιο παραγωγικές του βραδιές ήταν μακριά από το ΣΕΦ.
Ο Αμερικανός φόργουορντ, ο οποίος έπαιξε και για λογαριασμό του Λίνας Κλέιζα στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ήθελε μόλις τρεις πόντους για να ξεπεράσει την καλύτερη επίδοση του.
Γιατί η πιο παραγωγική του βραδιά, φέτος, ήταν οι 28 πόντοι που πέτυχε με αντίπαλο τον Πανιώνιο στις 3 Ιανουαρίου.
Στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης ο πειραϊκός σύλλογος έχασε στην παράταση. Όπως ηττημένος έφυγε και από το Βελιγράδι όπου ο "Τσίλι" σημείωσε 20 πόντους κόντρα στην Παρτιζάν για την πρώτη φάση της Ευρωλίγκα.
Από εκεί και πέρα, ο "ερυθρόλευκος" παίκτης πέτυχε 23 πόντους στην εκτός έδρας επιτυχία του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στις 22 Νοεμβρίου κι άλλους τόσους στο "Αμπντί Ιπεκτσί" κόντρα στην Εφές Πίλσεν στις 7 Ιανουαρίου.
Επίσης, είχε και 21 πόντους στο κρίσιμο αγώνα με την Κάχα Λαμποράλ επί βάσκικου εδάφους στις 28 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής για το ΤΟΠ-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια: