Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

"Καθάρισε" με Ντάρμπισιρ και Μήτρογλου

Αν το ζητούμενο ήταν η νίκη και μόνο απέναντι στον Ατρόμητο, τότε ο Ολυμπιακός πέτυχε απόλυτα τον στόχο του και χρειάζεται πλέον έξι ακόμη βήματα για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα. Συν τις άλλοις, η εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου μετά το πρώτο τέταρτο, ήταν χάρμα ιδέσθαι και η ομάδα απέδωσε εξαιρετικά, σημειώνοντας ένα γκολ με τον Ντάρμπισιρ (18'), έχοντας ένα δοκάρι και χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Όμως, στο δεύτερο μέρος οι "μουτζούρες" χάλασαν την καλή εικόνα και η νίκη με 2-0 ήρθε πιο αγχωτικά απ' ότι φανερώνει το τελικό αποτέλεσμα. Οι ερυθρόλευκοι δεν ήταν καλοί στο δεύτερο μέρος, ασχέτως του αν είχαν ένα δοκάρι στο 87' και πέτυχαν και ένα δεύτερο γκολ στο 94'.
Στο υπόλοιπο 45λεπτο, ήταν μέτριοι, πιέστηκαν από τον Ατρόμητο που διαμαρτύρεται για πέναλτι στο 63' του Μέλμπεργκ πάνω στον Σαγκανόφσκι, ενώ το περιστατικό του Ντάτολο με τον Μπάντοβιτς δεν μπορεί να συμβαίνει σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό.
Ο Αργεντινός υπέστη τράβηγμα και ζήτησε αλλαγή από τον προπονητή του πριν γίνει η τρίτη, ο Μπόσκο τον αγνόησε και τα πράγματα έγιναν χειρότερα στο τέλος, όταν ο Ντάτολο έπεσε κάτω μη μπορώντας να συνεχίσει. Μάλιστα, χτυπιόταν την ώρα που ο φυσικοθεραπευτής ήταν από πάνω του, διότι φοβάται μην χάσει το φιλικό της Εθνικής του με την Γερμανία στις 3 Μαρτίου, που αποτελεί πρόβα τζενεράλε για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Νοτίου Αφρικής.
Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Ρ. Μπράβο, Γκαλίτσιος, Στολτίδης, Λεντέσμα, Ζαϊρί (60' Μήτρογλου), Ντάτολο, Λούα Λούα (80' Πάντος), Ντάρμπισιρ (90' Γ. Παπαδόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: