Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Μπάντοβιτς: "Δεν είδαμε τον Ντάτολο"

Ο Ολυμπιακός πήρε το ζητούμενο από τον Ατρόμητο, επικρατώντας με 2-0 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 24η αγωνιστική της Super League.
Βέβαια, πολλοί τα έβαλαν με τον Μπόζινταρ Μπάντοβιτς και το πως διαχειρίστηκε τις αλλαγές της ομάδας και ίσως να μην έχουν άδικο, διότι έγινε κωμικοτραγικά πράάγματα στο τελευταίο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Ο Μπόσκο τόνισε αρχικά: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τρίτο σε μια εβδομάδα για εμάς κι αυτό φάνηκε και στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο ήταν καλό, με πολλές ευκαιρίες, αν και είχαμε πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο πέσαμε πάρα πολύ, χάσαμε την οργάνωση και δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε την μπάλα, γιατί κάναμε πολλά λάθη. Ξεκινήσαμε με προβλήματα. Χθες είχαμε τον Μαρέσκα, στο ζέσταμα τον Τοροσίδη, ενώ όπως είδατε, είχαμε άλλους δύο τραυματισμούς μέσα στο παιχνίδι. Κερδίσαμε το ματς με θετικό πρώτο μέρος και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι την Κυριακή. Τα κοιτάμε ξεχωριστά ένα ένα".
Για το θέμα που προέκυψε με τον Ντάτολο, είπε ότι "ζήτησε αλλαγή, όταν είχε σηκωθεί ο φωτεινός πίνακας. Αν το είχαμε δει, θα τον αλλάζαμε", ενώ για το πρόβλημα στον άξονα τόνισε ότι "είχαμε πρόβλημα στον άξονα και προσπάθησαμε να το διορθώσουμε, βάζοντας τον Ματ πίσω από τον Κώστα. Ξεκινήσαμε με 4-4-2, γιατί δεν μπορούμε να βάζουμε τον Τοροσίδη τη μια στα χαφ και την άλλη μπακ. Δεν μπορούμε να τον αλλάζουμε συνέχεια θέσεις. Προτιμήσαμε αυτό το σύστημα, για να παίξουν οι παίκτες στις θέσεις τους".
Για το αν θα έπρεπε να είχε βάλει τον Γιάννη Παπαδόπουλο νωρίτερα, εξέφρασε την άποψη ότι "ο Γιάννης Παπαδόπουλος δεν έχει παίξει για πολύ καιρό και τελευταία κάνει μεγάλη προσπάθεια για να βρεθεί σ' ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Εκείνη τη στιγμή, σκέφτεσαι να αφήσεις τους πιο έμπειρους".
Ο Μπόσκο αναφέρθηκε ακόμα στη νοοτροπία της ομάδας, αλλά και στα προβλήματα τραυματισμών: "Για εμάς ήταν τρίτο ματς σε μια εβδομάδα και ήταν δύσκολο. Χάσαμε την αμυντική μας οργάνωση. Κάποιες φορές πρέπει να κρατάς την οργάνωση, να είναι σωστά οι γραμμές και να μην δίνεις χώρο στον αντίπαλο. Όσο για τους τραυματισμούς, ο Τοροσίδης είχε ενοχλήσεις στον δικέφαλο, ο Λούα Λούα είχε σφίξιμο στους προσαγωγούς και ο Ντάτολο μια ενόχληση στον δικέφαλο".
Για το μπέρδεμα που έγινε στην αλλαγή του Μήτρογλου, αποκάλυψε ότι "γράφτηκε λάθος νούμερο" (είχε γραφτεί το νούμερο του Ντάρμπισιρ αντί του Ζαϊρί), ενώ για το αν θα πρέπει να πει τι συνέβη φέτος για να μην τον κατηγορούν, τόνισε: "Αυτή τη στιγμή, δεν θεωρώ πως είναι σωστό να πω κάποια πράγματα. Δεν αποφεύγω τις ευθύνες μου. Είμαι σ' αυτή τη θέση και παίρνω την ευθύνη για ό,τι συμβαίνει στο γήπεδο. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι-παιχνίδι και να προσπαθούμε για τη νίκη. Πρέπει να κοιτάξουμε ματς ματς και να κάνουμε στο τέλος ταμείο. Κάθε μέρα δουλεύουμε σκληρά με τα παιδιά για να πετύχουμε τον στόχο μας. Υπάρχουν δυσκολίες, όμως δεν είναι σωστό τάιμινγκ για δικαιολογίες".

Δεν υπάρχουν σχόλια: